ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

05/05/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΦΡΕΣΚΕΣ» ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! «5 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ» & «ΗΜΕΡΑ ΨΑΡΙΟΥ»

05/05/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΦΡΕΣΚΕΣ» ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! «5 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ» & «ΗΜΕΡΑ ΨΑΡΙΟΥ»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μεταδίδει για μία ακόμα φορά, την αγάπη της για το καλό και ποιοτικό φαγητό. Μέσα από το ΑΒητικό δεκαπενθήμερο έντυπο προσφορών, εισάγει δύο μοναδικές καινούριες ενότητες με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών και την παροχή πολύτιμων συμβουλών για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως φρούτα, λαχανικά και ψάρια! Για την ενέργεια «5 μερίδες φρούτα & λαχανικά κάθε μέρα», η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Prolepsis, με το οποίο συνεργάζεται ήδη στο πρόγραμμα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», ετοίμασε μία ξεχωριστή ενότητα που συμπεριλαμβάνεται στο δεκαπενθήμερο έντυπο. Έτσι, «ξεφυλλίζοντας» το έντυπο, οι καταναλωτές θα βρίσκουν όχι μόνο προσφορές και πληροφορίες για τη θρεπτική αξία φρούτων & λαχανικών αλλά και έξυπνες ιδέες για την καθημερινή και εύκολη κατανάλωσή τους. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω της «Ημέρας Ψαριού», που πραγματοποιεί κάθε Τετάρτη, προάγει την υγιεινή διατροφή και την αγορά φρέσκων ψαριών και θαλασσινών, σε προσιτές τιμές για όλους. Έτσι, η ΑΒ προτρέπει τους καταναλωτές να εντάξουν στο εβδομαδιαίο τους μενού την κατανάλωσή τους, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές για νόστιμα γεύματα. Η «Ημέρα Ψαριού» ισχύει σε όσα καταστήματα ΑΒ διαθέτουν τμήμα ιχθυοπωλείου. Σε αυτά, διατίθενται ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που καθημερινά διακινεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των πελατών της, κάθε εβδομάδα και κάθε εποχή. Με γνώμονα πάντα το όφελος του καταναλωτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει αξία στις αγορές των καταναλωτών και φροντίζει μέσα από τα έντυπά της, να ενημερώνει συνεχώς τους πελάτες της και να μοιράζεται κάθε φορά με αυτούς νέες και χρήσιμες πληροφορίες για ένα υγιεινό τρόπο ζωής! Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο έντυπο online στο http://www.ab.gr/promotion/leaflet!

20/04/2015 - ΣΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΒΡΕΧΕΙ 6ΕΥΡΕΣ» Η νέα καμπάνια προσφορών της εταιρίας είναι στον αέρα και καλεί τους καταναλωτές… να μην κρατούν ομπρέλα!

20/04/2015 - ΣΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΒΡΕΧΕΙ 6ΕΥΡΕΣ» Η νέα καμπάνια προσφορών της εταιρίας είναι στον αέρα και καλεί τους καταναλωτές… να μην κρατούν ομπρέλα!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια προσφορών «ΒΡΕΧΕΙ 6ΕΥΡΕΣ» της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι στον αέρα! Μέσα από το νέο σποτ, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους σε όλους μας «Αριστείδη και Βίκυ», η εταιρία καλεί τους καταναλωτές να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών και δώρων! Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Απριλίου όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματα της εταιρίας, κερδίζουν: • Μοναδικές προσφορές σε δεκάδες προϊόντα και κατηγορίες έως και 50% φθηνότερα. Και με τη χρήση της κάρτας ΑB Plus: • Προσφορές σε προϊόντα με δώρο πόντους ΑΒ Plus ή 6ευρες επιταγές έκπτωσης ΑΒ • Κάθε μέρα 60 τυχεροί κερδίζουν 60€ σε 6ευρες επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus • Κάθε βδομάδα ένας μεγάλος τυχερός κερδίζει 6.000€ σε 6ευρες επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus. Η νέα αυτή καμπάνια προσφορών αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την αλήθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία αποτυπώνεται στη φράση «Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις» και αποδεικνύει ότι η ΑΒ βρίσκεται πάντα κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις. Μόνο στα ΑΒ. Πού αλλού;

+
16/04/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

16/04/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της, εγκαινιάζοντας πέντε νέα καταστήματα, μέσα από τα οποία δηλώνει στην πράξη τη θέλησή της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά με ουσιαστικές και αποτελεσματικές επενδύσεις. Η εταιρεία στοχεύει στρατηγικά στη δυναμικότερη παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, θέτοντας σε λειτουργία τρία ολοκαίνουργια εταιρικά καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος … και του πουλιού το γάλα» και δύο καταστήματα συνεργατών (franchise). Την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, οι Συκιές Θεσσαλονίκης απέκτησαν, επί της οδού Δημητρίου & Κύπρου, ένα κατάστημα που εκτείνεται σε 2 επίπεδα με χώρο πώλησης 580 τ.μ. Διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 14 άτομα προσωπικό. Την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στη Λάρισα επί της οδού Λ. Κατσώνη 20, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ένα κατάστημα με χώρο πώλησης 630 τ.μ., 3 ταμεία και 27 άτομα προσωπικό. Την, Πέμπτη 2 Απριλίου ξεκίνησε τη λειτουργία του στις Σέρρες, επί του 3ου χλμ της παράπλευρης οδού Ε.Ο. Σερρών-Δράμας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη ένα ακόμα κατάστημα ΑΒ. Διαθέτει χώρο πώλησης 1.570 τ.μ., 6 ταμεία, χώρο στάθμευσης 140 θέσεων και απασχολεί 55 άτομα προσωπικό. Το δυναμικό πλάνο της ΑΒ έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο καταστημάτων συνεργατών (franchise) με δύο νέα AB Food Market. Την Παρασκευή, 27 Μαρτίου άνοιξε νέο κατάστημα στη Νέα Κίο και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 1, με χώρο πώλησης 420 τ.μ., 2 ταμεία και 13 άτομα προσωπικό. Τέλος, την Παρασκευή 3 Απριλίου, άνοιξε στην Κάρυστο, στην οδό Καρύστου 1, στη Δυτική Περιμετρική Οδό, άλλο ένα κατάστημα με 460 τ.μ. χώρο πώλησης, 3 ταμεία και 13 άτομα προσωπικό. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω των νέων καταστημάτων συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται. Παράλληλα, με γνώμονα το όφελος των καταναλωτών προσφέρει στους περίοικους τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε ένα άνετο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, επιλέγοντας φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.

+
09/04/2015 - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: «ΑΒ φιστίκι αράπικο και PRIVA φιστίκι αράπικο»

09/04/2015 - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: «ΑΒ φιστίκι αράπικο και PRIVA φιστίκι αράπικο»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό, ότι προληπτικά απέσυρε από τους χώρους πώλησης των καταστημάτων της τα είδη: • «ΑΒ φιστίκι αράπικο, 250gr» με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 0611826-1684Κ6, 06862650Κ6 & 07062650Κ6, • «ΑΒ φιστίκι αράπικο, 450gr» με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 06462580-1684Κ6 & 06862650Κ6, • «PRIVA φιστίκι αράπικο ψημένο, 80gr» με ημερομηνία λήξης 12/2015 και LOT 0629684Κ2 & 0689684Κ2 έπειτα από ενημέρωση από την εταιρεία «Nutissimo», που τα παράγει για λογαριασμό της, καθώς ανιχνεύθηκαν αφλατοξίνες άνω του νομοθετημένου ορίου στη πρώτη ύλη. Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές, να μην καταναλώσουν το προϊόν και τους προσκαλεί, εάν και εφόσον επιθυμούν, να το επιστρέψουν στα καταστήματα της εταιρείας.

+