ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

02/03/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ NEOFLAM

02/03/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ NEOFLAM

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζοντας δυναμικά τις προωθητικές της ενέργειες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή, δίνει τώρα τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν αντικολλητικά σκεύη μαγειρικής από την ανανεωμένη σειρά της NEOFLAM. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 2 Μαρτίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για κάθε αγορά 10€ από τα καταστήματα της ΑΒ, οι καταναλωτές μπορούν να παραλαμβάνουν ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας. Με τη συμπλήρωση 5 κουπονιών και με μία μικρή επιβάρυνση τιμής, θα έχουν αυτόματα τη δυνατότητα να αγοράσουν το σκεύος προτίμησής τους από τη μοναδική συλλογή αντικολλητικών σκευών αλουμινίου της NEOFLAM , έως και 67% φθηνότερα από την αρχική τιμή. Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε καταναλωτής, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα ή και περισσότερα σκεύη από την ανανεωμένη σειρά NEOFLAM, είναι να προμηθευτεί άμεσα μία καρτέλα κουπονιών από τα ταμεία των καταστημάτων της εταιρείας και να ξεκινήσει τη συλλογή του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συγκέντρωσης των κουπονιών, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ταμεία της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ή να επισκεφθείτε το www.ab.gr.

26/02/2015 - AB FOOD MARKET & AB SHOP & GO ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ «ΑΒΗΤΙΚΑ» ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE

26/02/2015 - AB FOOD MARKET & AB SHOP & GO ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ «ΑΒΗΤΙΚΑ» ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση KEM FRANCHISE στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, όπου από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις στους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Στη σημαντική αυτή έκθεση για το franchise καταρτισμένοι άνθρωποι της ΑΒ, θα βρίσκονται στο περίπτερο της εταιρείας προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με τη δυνατότητα συνεργασίας μέσω δύο ευέλικτων επιλογών, το AB Food Market και το AB Shop & Go. Το AB Food Market είναι το μοντέλο της επιτυχίας για την περιφέρεια και τα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει το φιλικό και οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μεσαίου μεγέθους καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και σε προσιτές τιμές για όλους. Το AB Shop & Go αποτελεί την πρόταση της εταιρείας για μικρό κατάστημα, ικανό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες και τυχόν αυθόρμητες αγορές των καταναλωτών, καθώς και όποια άλλη ανάγκη προκύψει σε ώρες εκτός καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Έχοντας ισχυρό όνομα, υψηλή τεχνογνωσία, άριστη οργάνωση, σημαντικές υποδομές και αναπτύσσοντας συνεργασίες με προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για συνεργασία, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να αντεπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους.

+
20/02/2015 - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: «365 ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 750g»

20/02/2015 - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: «365 ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 750g»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό, ότι αποσύρει από την αγορά το προϊόν «365 ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 750g» (με ημερομηνία λήξης 21/12/2015 και LOT L14-05261, L14-5262), καθώς σε ένα δείγμα στο Βέλγιο ανιχνεύθηκαν ίχνη μυκοτοξίνης DON, σε υψηλότερα επίπεδα από το νομοθετημένο όριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προϊόν παράγει για λογαριασμό του ομίλου Delhaize η εταιρεία «C. HAHNE Mühlenwerke GmbH & Co. KG». Η ΑΒ Βασιλόπουλος, άμεσα, δέσμευσε τις συγκεκριμένες παρτίδες στις αποθήκες της, και απέσυρε προληπτικά το συγκεκριμένο προϊόν από τα ράφια των καταστημάτων της. Οργάνωσε δειγματοληψία σε τοπικό επίπεδο και εργαστηριακούς ελέγχους και ενημέρωσε τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Τα αποτελέσματα των ελέγχων της εταιρίας μας, έδειξαν ότι η εν λόγω μυκοτοξίνη είναι εντός των νομοθετημένων ορίων και δεν επιβεβαιώνουν το ρίσκο για το οποίο ενημερωθήκαμε. Η ΑΒ, παρόλα αυτά, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της απέναντι στην νομοθεσία και σε συμφωνία με τον ΕΦΕΤ, καλεί τους καταναλωτές, να μην καταναλώσουν το προϊόν και τους προσκαλεί, εάν και εφόσον επιθυμούν, να το επιστρέψουν στα καταστήματα της εταιρείας.

+
19/02/2015 - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - Η εταιρεία με χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματός της στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

19/02/2015 - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - Η εταιρεία με χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματός της στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζοντας με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα, υποδέχεται στην Τρίπολη το νεότερο μέλος στο δίκτυο των καταστημάτων της. Το ολοκαίνουργιο ΑΒ που φέρει το λογότυπο «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα» αποτελεί το δεύτερο εταιρικό κατάστημα στην Τρίπολη και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 12 Φεβρουαρίου 2015. Βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Φωτάκου, διαθέτει 400 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, τρία ταμεία και απασχολεί 12 άτομα προσωπικό. Το νέο κατάστημα αποτελεί για την εταιρεία μια ακόμη σημαντική επένδυση, που ενισχύει την τοπική κοινωνία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Οι άνετοι χώροι και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του, καθώς και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ΑΒ συμβάλλουν ώστε τα ψώνια για τους κατοίκους της περιοχής να είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

+