ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

23/09/2015 - ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

23/09/2015 - ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποδέχεται τη νέα σεζόν με πέντε νέες βραβεύσεις που απέσπασε στους θεσμούς των Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015 και Responsible Business Awards. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου, απονεμήθηκαν στην εταιρία τρία χρυσά βραβεία. Συγκεκριμένα, η ΑΒ παρέλαβε: • Tο χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπο Κατάστημα» για το κατάστημα στο Ελληνικό. • Το δεύτερο χρυσό ήταν στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Άνθρωπος» για το πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων από τα καταστήματα, μέσω του οποίου η ΑΒ δωρίζει από τις αποθήκες και τα καταστήματά της απολύτως υγιή τρόφιμα, που έχουν, όμως, καταστεί μη εμπορεύσιμα λόγο κοντινής ημερομηνίας λήξης ή ταλαιπωρημένης συσκευασίας. • Το τρίτο χρυσό βραβείο ήρθε στην κατηγορία «Private Label (Προϊόντα / Σειρές PL)» για τη σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «ΑΒ Επιλογή». Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή για την εταιρία ήταν η τιμητική διάκριση «Η Ελλάδα Μπορεί» σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της ΑΒ Βασιλόπουλος στα European Business Awards και ως αναγνώριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο των επιτυχημένων προγραμμάτων «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» και «Βελτίωση βιωσιμότητας στόλου και αλιευμάτων (σαρδέλας και γαύρου)», που υλοποιεί σε συνεργασία με την WWF. Η ΑΒ απέσπασε, επίσης, διπλή διάκριση και στο θεσμό των Responsible Business Awards, στον οποίο αναδεικνύονται πρακτικές και πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν στους τομείς της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Συγκεκριμένα: • Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Μακροπρόθεσμη Επένδυση Εθνικής Εμβέλειας» για το μεγάλο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που εφαρμόζει η εταιρία για δεύτερη χρονιά, εστιάζοντας φέτος στα παιδιά. • Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Μακροπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής / Περιφερειακής Εμβέλειας» για το πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων από τα καταστήματα σε τοπικούς φορείς. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα και η εφαρμογή επιτυχημένων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της ΑΒ, η οποία για πάνω από επτά δεκαετίες λειτουργεί με συνέπεια και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και εφαρμόζει καινοτόμα επιχειρηματικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, με στόχο να προσφέρει πάντα το καλύτερο.

24/08/2015 - «ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Μεγάλες προσφορές, δώρα και κληρώσεις για τα ψώνια όλων μας!

24/08/2015 - «ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Μεγάλες προσφορές, δώρα και κληρώσεις για τα ψώνια όλων μας!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη νέα ενέργεια: «Κυνήγι Πόντων & Προσφορών», δίνει ακόμα μια φορά τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές, να διπλασιάσουν τους πόντους των αγορών τους και να κερδίσουν ακόμα περισσότερες 6ευρες επιταγές έκπτωσης. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου όλοι κερδίζουν: • Κάθε μέρα μεγάλες προσφορές έως -50% και πόντους ΑΒ Plus που χαρίζουν 6ευρες επιταγές έκπτωσης • Κάθε Τετάρτη: Διπλασιάζονται οι πόντοι ΑΒ Plus σε όλες τις αγορές • Κάθε Πέμπτη: 500 τυχεροί κερδίζουν τα ψώνια της ημέρας σε 6ευρες επιταγές έκπτωσης με την κάρτα ΑΒ Plus! Πρωταγωνιστές και εδώ είναι οι αγαπημένοι σε όλους «Αριστείδης και Βίκυ», ή αλλιώς Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι μας προσκαλούν να κυνηγήσουμε & να κερδίσουμε, μόνο στα ΑΒ… που αλλού;! Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνωρίζει, τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να βρίσκονται δίπλα στους καταναλωτές και μέσω και αυτής της ενέργειας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις», το κάνει για ακόμα μια φορά πράξη, συνεχίζοντας τις μεγάλες προσφορές σε βασικά προϊόντα και κατηγορίες! Για περισσότερες πληροφορίες στο www.ab.gr/plus. Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις. Μόνο στα ΑΒ. Που αλλού;

+
04/08/2015 - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

04/08/2015 - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαμορφώνει για ένα ακόμα καλοκαίρι την «Ελληνική Γωνιά» με τα πιο εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου, προωθώντας έτσι ακόμα περισσότερο την εγχώρια παραγωγή. Στην «Ελληνική Γωνιά», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι καταναλωτές των καταστημάτων ΑΒ τουριστικών περιοχών, βρίσκουν ράφια γεμάτα από ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία. Τραχανάς, πλιγούρι, ελιές, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τσίπουρο και τσικουδιά, είναι μόνο μερικά από τα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα που διατίθενται σε όλες τις «Ελληνικές Γωνιές» του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, ότι συνεχίζει να δίνει βαρύτητα και να ενισχύει την τοπική παραγωγή, προσφέροντας παράλληλα σε όλους τους καταναλωτές προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.

+
24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

Σήμερα, ο Όμιλος Delhaize μετά από εκτεταμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγχωνευτεί με την Royal Ahold N.V. για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας, της Ahold Delhaize. Οι δύο εταιρείες έχουν σημαντικές ομοιότητες. Αμφότερες αναπτύχθηκαν από μικρές οικογενειακές εταιρείες σε κορυφαίες διεθνείς επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων και διατηρούν μια στρατηγική εστίαση και καθολική δέσμευση στο να τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων τους. Σε μήνυμα του, ο Frans Muller, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Delhaize, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η αξιοσημείωτη συνεργασία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, θα δημιουργήσει μια εταιρεία που θα προσφέρει στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη αξία, μέσα από ενισχυμένες επιλογές σε προϊόντα, υπηρεσίες και τρόπους αγοράς». Με περισσότερα από 6.500 καταστήματα πολλαπλών τύπων, η Ahold Delhaize θα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με ισχυρές, αξιόπιστες τοπικές επωνυμίες και 375.000 συνεργάτες που θα εξυπηρετούν περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες σε βασικές αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ινδονησία. Μεταξύ των πολυάριθμων επωνυμιών που θα συνθέτουν το κοινό δίκτυο είναι οι εξής: Food Lion, Giant Carlisle, Delhaize Le Lion, Albert Heijn, Hannaford, Martin´s, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Giant Landover, Delhaize.be, Peapod, Maxi, Albert, Red Market, Tempo, Bol.com, Mega Image, Etos, Super Indo, Tom &Co. και η Stop & Shop. Κάθε μία θα διατηρήσει την τοπική της ταυτότητα, ενώ θα ωφεληθεί από τη συνδυασμένη ισχύ, για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες σε 10 χώρες και σε 3 ηπείρους. Ο κ. Muller πρόσθεσε: «Η συγχώνευση θα ενισχύσει επίσης την αποδοτικότητα, οδηγώντας σε εξοικονομήσεις περίπου €500 εκατομμυρίων ανά έτος, οι οποίες θα προκύψουν από βελτιώσεις στις προμήθειες και από την αξιοποίηση των ήδη υφιστάμενων υποστηρικτικών δομών. Αυτή η τεράστια κλίμακα θα μας δώσει επιπλέον τη δυνατότητα να κάνουμε μεγαλύτερες επενδύσεις στην ποικιλία των προϊόντων, στις τιμές μας και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε».

+