ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

31/03/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΝΕΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Και φέτος το Πάσχα διαλέγουμε τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τις αγορές μας!

31/03/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΝΕΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Και φέτος το Πάσχα διαλέγουμε τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τις αγορές μας!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη νέα ενέργεια: «Πάσχα με Δώρα – Προορισμός ΑΒ», προσφέρει για ακόμα μια φορά τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών και να κερδίσουν πλούσια δώρα! Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, όλοι κερδίζουν: • μοναδικές προσφορές ΑΒ, έως και 50% φθηνότερα, σε δεκάδες προϊόντα και κατηγορίες! Ενώ, με τη χρήση της κάρτας ΑB Plus: • 500 τυχεροί κερδίζουν 100€, σε δωροεπιταγές ΑΒ, για το πασχαλινό τους τραπέζι και • 20 μεγάλοι τυχεροί κερδίζουν ταξίδια για τέσσερις σε απίθανους προορισμούς! Η ΑΒ Βασιλόπουλος και αυτό το Πάσχα συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό των καταναλωτών για εορταστικό και όχι μόνο τραπέζι, προσφέροντας ποικιλία ποιοτικών προϊόντων στις πιο συμφέρουσες τιμές και πλούσια Πασχαλινά δώρα! Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις. Μόνο στα ΑΒ. Που αλλού;

26 /03/2015 - ΣΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 8ΗΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

26 /03/2015 - ΣΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 8ΗΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Ώρα της Γης», σβήνοντας τις φωτεινές πινακίδες των καταστημάτων της για ένα διήμερο (Σάββατο 28 Μαρτίου και Κυριακή 29 Μαρτίου). Η εταιρεία, θέλοντας να δείξει ότι με αντίστοιχες συλλογικές κινήσεις, είναι πολύ εύκολο για όλους να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύει αυτή τη δράση ενεργοποιώντας τους εργαζόμενούς της στα κεντρικά γραφεία. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα υλοποιήσει ενέργειες όπως ο περιορισμός της χρήσης του τεχνικού φωτός, του air condition, καθώς και το σβήσιμο του φούρνου για την προετοιμασία του φαγητού. Μαζί στην προσπάθεια αυτή είναι πολύτιμοι συνεργάτες, όπως Zanae, Palirria, Βιρβιλίδης, Μιχόπουλος, που με τη σημαντική συνεισφορά τους, τόσο σε έτοιμα γεύματα όσο και σε παροχή υλικών, συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ΑΒ. Παράλληλα, το Σάββατο 28 Μαρτίου, η εταιρεία προτρέπει καταναλωτές και εργαζόμενους να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα (20:30-21:30), ενώ ανταμείβει με επιπλέον πόντους στην κάρτα AB Plus όσους: – Αγοράσουν προϊόντα Terra Leaf (χαρτικά και σακούλες απορριμμάτων) και λαμπτήρες οικονομίας ΑΒ. – Αγοράσουν/χρησιμοποιήσουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες ΑΒ. Η ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει ότι μπορεί η «Ώρα της Γης» να διαρκεί συμβολικά μία ώρα, αλλά για εμάς στην ΑΒ το Earth Hour είναι τρόπος ζωής! Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή!

+
23/03/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015! Με τέσσερα καταστήματα επεκτείνεται και στη ΧΙΟ!

23/03/2015 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015! Με τέσσερα καταστήματα επεκτείνεται και στη ΧΙΟ!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου για το 2015. ‘Εχοντας ως στόχο να αγγίξει τα 2 δις. ευρώ σε καθαρές πωλήσεις, διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της και στο Βόρειο Αιγαίο με την υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς τεσσάρων καταστημάτων και ενός κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας από την εταιρεία “Key Food” στη Χίο. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μία εταιρεία που βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, καλωσορίζει τους 118 εργαζόμενους στην Αβητική οικογένεια και υπόσχεται μαζί με τα νέα μέλη της να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες του νησιού. Από τα τέσσερα νέα καταστήματα, τα τρία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Το πρώτο βρίσκεται επί της οδού Φ. Πασπάτη 9Ε, διαθέτει 640 τ.μ. χώρο πώλησης και άνετο υπαίθριο πάρκινγκ , το δεύτερο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 38, το οποίο μετά την ανακαίνισή του το 2013, διαθέτει 340 τμ χώρο πώλησης και το τρίτο επί της οδού Γ. Βερίτη 78β, με 960 τμ χώρο πώλησης και άνετο υπαίθριο πάρκινγκ 90 θέσεων. Το τέταρτο κατάστημα με 150 τ.μ. χώρο πώλησης, βρίσκεται 3 χλμ από την πόλη της Χίου, στην περιοχή Βροντάδο. Με την απόκτηση των τεσσάρων καταστημάτων από την «Key Food», η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει την παρουσία της στη Χίο και συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, προσφέροντας φρέσκα, ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τη μοναδική εξυπηρέτηση ΑΒ.

+
17/03/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΗ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ FAMOUS BRANDS 2014

17/03/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ FAMOUS BRANDS 2014

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος αξιολογείται ως το σούπερ μάρκετ με τη χρυσή φήμη, κατακτώντας την πρώτη θέση σε έρευνα που διεξήγαγε η Hill + Knowlton Strategies. Στην απονομή που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, η εταιρεία απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντάς τους μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στην έρευνα FAMOUS BRANDS, που αποτελεί ένα μοναδικό θεσμό στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με τη χρυσή φήμη, σε κάθε μία από τις 42 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτή η διάκριση τιμά ιδιαίτερα την ΑΒ και επιβεβαιώνει την προτίμηση που, διαχρονικά, της δείχνουν οι πελάτες της. Πιστή στο όραμα και στις αξίες της, η ΑΒ Βασιλόπουλος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με συνέπεια και σεβασμό να προσφέρει το καλύτερο και να βρίσκεται πάντα στην καρδιά των καταναλωτών.

+