ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

Σήμερα, ο Όμιλος Delhaize μετά από εκτεταμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγχωνευτεί με την Royal Ahold N.V. για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας, της Ahold Delhaize. Οι δύο εταιρείες έχουν σημαντικές ομοιότητες. Αμφότερες αναπτύχθηκαν από μικρές οικογενειακές εταιρείες σε κορυφαίες διεθνείς επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων και διατηρούν μια στρατηγική εστίαση και καθολική δέσμευση στο να τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων τους. Σε μήνυμα του, ο Frans Muller, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Delhaize, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η αξιοσημείωτη συνεργασία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, θα δημιουργήσει μια εταιρεία που θα προσφέρει στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη αξία, μέσα από ενισχυμένες επιλογές σε προϊόντα, υπηρεσίες και τρόπους αγοράς». Με περισσότερα από 6.500 καταστήματα πολλαπλών τύπων, η Ahold Delhaize θα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με ισχυρές, αξιόπιστες τοπικές επωνυμίες και 375.000 συνεργάτες που θα εξυπηρετούν περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες σε βασικές αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ινδονησία. Μεταξύ των πολυάριθμων επωνυμιών που θα συνθέτουν το κοινό δίκτυο είναι οι εξής: Food Lion, Giant Carlisle, Delhaize Le Lion, Albert Heijn, Hannaford, Martin´s, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Giant Landover, Delhaize.be, Peapod, Maxi, Albert, Red Market, Tempo, Bol.com, Mega Image, Etos, Super Indo, Tom &Co. και η Stop & Shop. Κάθε μία θα διατηρήσει την τοπική της ταυτότητα, ενώ θα ωφεληθεί από τη συνδυασμένη ισχύ, για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες σε 10 χώρες και σε 3 ηπείρους. Ο κ. Muller πρόσθεσε: «Η συγχώνευση θα ενισχύσει επίσης την αποδοτικότητα, οδηγώντας σε εξοικονομήσεις περίπου €500 εκατομμυρίων ανά έτος, οι οποίες θα προκύψουν από βελτιώσεις στις προμήθειες και από την αξιοποίηση των ήδη υφιστάμενων υποστηρικτικών δομών. Αυτή η τεράστια κλίμακα θα μας δώσει επιπλέον τη δυνατότητα να κάνουμε μεγαλύτερες επενδύσεις στην ποικιλία των προϊόντων, στις τιμές μας και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε».

18/06/2015 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε το Food4Good στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαι Νικητής»

18/06/2015 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε το Food4Good στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαι Νικητής»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην, στήριξε την Ομάδα Food4Good, η οποία την Κυριακή 7 Ιουνίου συγκεντρώθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, μαγειρεύοντας για καλό σκοπό! Mε αίσθημα αλληλεγγύης και με γνώμονα την αγάπη της για καλό και ποιοτικό φαγητό, η ΑΒ διέθεσε δωροεπιταγή ύψους 600€ στους 38 food bloggers της ομάδας, οι οποίοι επέλεξαν μέσα από μία ευρεία γκάμα εκλεκτών ΑΒητικών προϊόντων και προετοίμασαν σπιτικά φαγητά και γλυκά για τους παρευρισκόμενους. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, διατέθηκαν για τη στήριξη του Οργανισμού ΑΜΥΜΩΝΗ (Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων κ Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης) και την Θεραπευτική Ιππασία. Η ομάδα Food4Good, με δυναμική και ενεργή παρουσία σε παρόμοιες δράσεις στήριξε για 2η συνεχή χρονιά το Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι μέσω της αγάπης και της συμμετοχής μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό και βαθιά ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναπτύσσει συνέργειες με δεκάδες φορείς και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με στόχο να χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία σε όσους έχουν ανάγκη!

+
17/06/2015 - Αναβαθμισμένη κάρτα προνομίων «ENA PROFIT» από την ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY και την ΑΒ Βασιλόπουλος

17/06/2015 - Αναβαθμισμένη κάρτα προνομίων «ENA PROFIT» από την ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY και την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, εταιρία που ανήκει στον Όμιλο της ΑΒ Βασιλόπουλος, αναβαθμίζει την κάρτα προνομίων «ΕΝΑ PROFIT» σε Κάρτα Προωθητικών Προνομίων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να κερδίζουν ακόμα περισσότερο. Η «ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY», που εδώ και 25 χρόνια στηρίζει τον επαγγελματία με αξεπέραστη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς, δίνει λύσεις που απαντούν σε κάθε ανάγκη. Από την 1η Ιουλίου, η κάρτα «ΕΝΑ PROFIT» προσφέρει περισσότερα προνόμια και ευκαιρίες μέσω της συλλογής πόντων: •Με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων. • Για συγκεκριμένο ύψος αγορών σε επιλεγμένα είδη ή μάρκες. Με τη συγκέντρωση 2.000 πόντων, ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει επιταγή έκπτωσης 20€, την οποία μπορεί να εξαργυρώσει στις επόμενες αγορές του*. (* Σημειώνεται ότι η βασική ανταμοιβή (1 πόντος για κάθε 1€ αγορών) θα διακοπεί στις 30/06/2015. Από 01/07/2015 θα ισχύουν μόνο τα παραπάνω προωθητικά προνόμια.) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

+
16/06/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

16/06/2015 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνει το δίκτυό της στη Βόρεια Ελλάδα με την προσθήκη τεσσάρων νέων καταστημάτων «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα» στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Η εταιρία συνεχίζει να βρίσκεται σε υγιή τροχιά ανάπτυξης και υλοποιεί το στρατηγικό της στόχο για ακόμα πιο δυναμική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα καταστήματα, που στεγάζονται σε χώρους όπου προηγουμένως λειτουργούσαν τα σουπερ μάρκετ “DEAL”, ανακαινίστηκαν πλήρως και διαθέτουν νέα τμήματα και μεγαλύτερη ποικιλία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των πελατών. • Το πρώτο κατάστημα ΑΒ άνοιξε την Πέμπτη, 28 Μαΐου. Βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρου 90, διαθέτει 410 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο επίπεδα, δύο ταμεία και απασχολεί 13 άτομα προσωπικό. • Την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το δεύτερο κατάστημα ΑΒ. Βρίσκεται στην οδό Μπότσαρη 88, διαθέτει χώρο πώλησης 380 τ.μ. σε δύο επίπεδα, δύο ταμεία και απασχολεί 14 άτομα προσωπικό. • Το τρίτο κατάστημα ΑΒ ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στρατού 20, διαθέτει 640 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο επίπεδα, τρία ταμεία και απασχολεί 17 άτομα προσωπικό. • Το τέταρτο «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα» εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 3 και διαθέτει 470 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο επίπεδα, τρία ταμεία και απασχολεί 26 άτομα προσωπικό. Με τα εγκαίνια των τεσσάρων καταστημάτων, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας στους καταναλωτές άριστη εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε τιμές για όλους.

+