ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

24/08/2015 - «ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Μεγάλες προσφορές, δώρα και κληρώσεις για τα ψώνια όλων μας!

24/08/2015 - «ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΝΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Μεγάλες προσφορές, δώρα και κληρώσεις για τα ψώνια όλων μας!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη νέα ενέργεια: «Κυνήγι Πόντων & Προσφορών», δίνει ακόμα μια φορά τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές, να διπλασιάσουν τους πόντους των αγορών τους και να κερδίσουν ακόμα περισσότερες 6ευρες επιταγές έκπτωσης. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου όλοι κερδίζουν: • Κάθε μέρα μεγάλες προσφορές έως -50% και πόντους ΑΒ Plus που χαρίζουν 6ευρες επιταγές έκπτωσης • Κάθε Τετάρτη: Διπλασιάζονται οι πόντοι ΑΒ Plus σε όλες τις αγορές • Κάθε Πέμπτη: 500 τυχεροί κερδίζουν τα ψώνια της ημέρας σε 6ευρες επιταγές έκπτωσης με την κάρτα ΑΒ Plus! Πρωταγωνιστές και εδώ είναι οι αγαπημένοι σε όλους «Αριστείδης και Βίκυ», ή αλλιώς Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι μας προσκαλούν να κυνηγήσουμε & να κερδίσουμε, μόνο στα ΑΒ… που αλλού;! Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνωρίζει, τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να βρίσκονται δίπλα στους καταναλωτές και μέσω και αυτής της ενέργειας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις», το κάνει για ακόμα μια φορά πράξη, συνεχίζοντας τις μεγάλες προσφορές σε βασικά προϊόντα και κατηγορίες! Για περισσότερες πληροφορίες στο www.ab.gr/plus. Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις. Μόνο στα ΑΒ. Που αλλού;

04/08/2015 - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

04/08/2015 - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαμορφώνει για ένα ακόμα καλοκαίρι την «Ελληνική Γωνιά» με τα πιο εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου, προωθώντας έτσι ακόμα περισσότερο την εγχώρια παραγωγή. Στην «Ελληνική Γωνιά», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι καταναλωτές των καταστημάτων ΑΒ τουριστικών περιοχών, βρίσκουν ράφια γεμάτα από ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία. Τραχανάς, πλιγούρι, ελιές, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τσίπουρο και τσικουδιά, είναι μόνο μερικά από τα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα που διατίθενται σε όλες τις «Ελληνικές Γωνιές» του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, ότι συνεχίζει να δίνει βαρύτητα και να ενισχύει την τοπική παραγωγή, προσφέροντας παράλληλα σε όλους τους καταναλωτές προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.

+
24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

24/06/2015 - Royal Ahold και Delhaize ανακοινώνουν την πρόθεσή τους για συγχώνευση

Σήμερα, ο Όμιλος Delhaize μετά από εκτεταμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγχωνευτεί με την Royal Ahold N.V. για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας, της Ahold Delhaize. Οι δύο εταιρείες έχουν σημαντικές ομοιότητες. Αμφότερες αναπτύχθηκαν από μικρές οικογενειακές εταιρείες σε κορυφαίες διεθνείς επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων και διατηρούν μια στρατηγική εστίαση και καθολική δέσμευση στο να τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων τους. Σε μήνυμα του, ο Frans Muller, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Delhaize, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η αξιοσημείωτη συνεργασία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, θα δημιουργήσει μια εταιρεία που θα προσφέρει στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη αξία, μέσα από ενισχυμένες επιλογές σε προϊόντα, υπηρεσίες και τρόπους αγοράς». Με περισσότερα από 6.500 καταστήματα πολλαπλών τύπων, η Ahold Delhaize θα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με ισχυρές, αξιόπιστες τοπικές επωνυμίες και 375.000 συνεργάτες που θα εξυπηρετούν περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες σε βασικές αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ινδονησία. Μεταξύ των πολυάριθμων επωνυμιών που θα συνθέτουν το κοινό δίκτυο είναι οι εξής: Food Lion, Giant Carlisle, Delhaize Le Lion, Albert Heijn, Hannaford, Martin´s, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Giant Landover, Delhaize.be, Peapod, Maxi, Albert, Red Market, Tempo, Bol.com, Mega Image, Etos, Super Indo, Tom &Co. και η Stop & Shop. Κάθε μία θα διατηρήσει την τοπική της ταυτότητα, ενώ θα ωφεληθεί από τη συνδυασμένη ισχύ, για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες σε 10 χώρες και σε 3 ηπείρους. Ο κ. Muller πρόσθεσε: «Η συγχώνευση θα ενισχύσει επίσης την αποδοτικότητα, οδηγώντας σε εξοικονομήσεις περίπου €500 εκατομμυρίων ανά έτος, οι οποίες θα προκύψουν από βελτιώσεις στις προμήθειες και από την αξιοποίηση των ήδη υφιστάμενων υποστηρικτικών δομών. Αυτή η τεράστια κλίμακα θα μας δώσει επιπλέον τη δυνατότητα να κάνουμε μεγαλύτερες επενδύσεις στην ποικιλία των προϊόντων, στις τιμές μας και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε».

+
18/06/2015 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε το Food4Good στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαι Νικητής»

18/06/2015 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε το Food4Good στο 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαι Νικητής»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην, στήριξε την Ομάδα Food4Good, η οποία την Κυριακή 7 Ιουνίου συγκεντρώθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, μαγειρεύοντας για καλό σκοπό! Mε αίσθημα αλληλεγγύης και με γνώμονα την αγάπη της για καλό και ποιοτικό φαγητό, η ΑΒ διέθεσε δωροεπιταγή ύψους 600€ στους 38 food bloggers της ομάδας, οι οποίοι επέλεξαν μέσα από μία ευρεία γκάμα εκλεκτών ΑΒητικών προϊόντων και προετοίμασαν σπιτικά φαγητά και γλυκά για τους παρευρισκόμενους. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, διατέθηκαν για τη στήριξη του Οργανισμού ΑΜΥΜΩΝΗ (Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων κ Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης) και την Θεραπευτική Ιππασία. Η ομάδα Food4Good, με δυναμική και ενεργή παρουσία σε παρόμοιες δράσεις στήριξε για 2η συνεχή χρονιά το Ευ Ζην, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι μέσω της αγάπης και της συμμετοχής μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό και βαθιά ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναπτύσσει συνέργειες με δεκάδες φορείς και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με στόχο να χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία σε όσους έχουν ανάγκη!

+