ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

22/09/2014 - AB Βασιλόπουλος: Ολοκαίνουριο κατάστημα στην Μυτιλήνη

22/09/2014 - AB Βασιλόπουλος: Ολοκαίνουριο κατάστημα στην Μυτιλήνη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποδέχεται στην οικογένειά της το νεότερο μέλος του δικτύου των καταστημάτων της, καθώς από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το νέο κατάστημα στη Μυτιλήνη. Το ολοκαίνουργιο «ΑΒ Βασιλόπουλος … και του πουλιού το γάλα», που αποτελεί το 2ο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή, βρίσκεται στo 2ο χλμ Ε.Ο. Μυτιλήνης – Θέρμης. Διαθέτει χώρο πώλησης δύο επιπέδων 1.080 τ.μ., 6 ταμεία, 20 θέσεις parking και απασχολεί 38 άτομα προσωπικό. Οι καταναλωτές της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία αγορών μέσα από ένα κατάστημα εγγύηση για τις καθημερινές τους ανάγκες. Η ΑΒ συνεχίζει να λειτουργεί με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

10/09/2014- ΑΒ Βασιλόπουλος: Δύο νέα καταστήματα σε Μαρούσι και Μύκονο - 10/09/2014

10/09/2014- ΑΒ Βασιλόπουλος: Δύο νέα καταστήματα σε Μαρούσι και Μύκονο - 10/09/2014

Συνεχίζει την αναπτυξιακή της δραστηριότητα η ΑΒ Βασιλόπουλος με την προσθήκη δύο ακόμα καταστημάτων στο δίκτυό της, στο Μαρούσι και τη Μύκονο. Το ολοκαίνουργιο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα» που βρίσκεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Χατζηαντωνίου 9-11 και Δ. Ράλλη, είναι ανοιχτό για το καταναλωτικό κοινό από την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, διαθέτει 1.250 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο επίπεδα, 10 ταμεία, 37 θέσεις parking και απασχολεί 81 άτομα προσωπικό. Το νέο AB Food Market στη Μύκονο, που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη, 27 Αυγούστου, και ανήκει στην εταιρεία «ΜΥΚΟΝΟΣ MARKET ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.», αποτελεί το τρίτο κατάστημα της ΑΒ στο νησί. Βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό νέου λιμανιού, διαθέτει 465 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, 5 ταμεία, 40 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 13 άτομα προσωπικό. Οι πελάτες των νέων καταστημάτων μπορούν να κάνουν τις αγορές του, απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα ΑΒ και τους άνετους χώρους με το σύγχρονο εξοπλισμό και τη μοναδική ποικιλία προϊόντων σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια!

+
03/09/2014- Η AB Βασιλόπουλος παρουσιάζει στον Κηφισό ένα νέο ξεχωριστό κατάστημα!

03/09/2014- Η AB Βασιλόπουλος παρουσιάζει στον Κηφισό ένα νέο ξεχωριστό κατάστημα!

Μέσα από αυτό οι καταναλωτές γνωρίζουν τη νέα γενιά καταστημάτων ΑΒ! Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το τελευταίο τετράμηνο του έτους, συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα! Αυτή τη φορά «ταράζει τα νερά» της Δυτικής Αττικής με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην περιοχή του Κηφισού! Το νέο σύγχρονο κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, στη λεωφόρο Κηφισού 94, εντυπωσιάζει με το μέγεθος (4.000 τμ) και την πληρότητά του, καθώς ακολουθεί μία εντελώς φρέσκια φιλοσοφία, με μοντέρνα αισθητική, μοναδικό design, άνετο περιβάλλον και ειδικό φωτισμό, που αναδεικνύει τα προϊόντα! Παράλληλα, η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει περισσότερες επιλογές και ελευθερία στους καταναλωτές, εξασφάλισε ταχύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας 200 θέσεις parking, τρία διαφορετικά είδη ταμείων, εσωτερικό ανελκυστήρα, κυλιόμενους διαδρόμους, ακόμα και υπηρεσία home delivery για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο. Παράλληλα, με μία εντελώς διαφορετική οπτική, οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν την ευκαιρία, όπως πάντα, να αποκτήσουν εκλεκτά προϊόντα. Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, φρεσκοψημένο ψωμί, λαχταριστά γλυκίσματα, τυριά και αλλαντικά καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, εκλεκτά ψάρια, κρασιά από όλο τον κόσμο, ξηροί καρποί και φρεσκοκομμένος καφές, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που διάλεξε η εταιρεία για να μοιραστεί μαζί με τους πελάτες της την αγάπη της για το καλό φαγητό και τους αυθεντικούς τρόπους παραγωγής! Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και από την Τετάρτη 3/9/2014 έως και το Σάββατο 6/9/2014, να κάνουν τις αγορές τους 10%φθηνότερα! Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον Κηφισό, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το ΑΒ στον Κηφισό, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να γνωρίσει τη νέα γενιά καταστημάτων μας, την ΑΒ της καινοτομίας, της πρωτοπορίας, της δύναμης και της γνώσης των ανθρώπων μας. Ενώ ταυτόχρονα, μαζί με τα 23 καταστήματα που έχουμε εγκαινιάσει από την αρχή της χρόνιας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στήριξής μας στην Ελληνική Οικονομία! Όλοι οι πελάτες μας πλέον θα μπορούν να ζουν μια διαφορετική και αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών!».

+
01/08/2014 - H ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει το νέο της Κοινωνικό Εταιρικό Απολογισμό για το 2013

01/08/2014 - H ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει το νέο της Κοινωνικό Εταιρικό Απολογισμό για το 2013

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος δημοσιεύει το νέο έντυπο Εταιρικού Κοινωνικού Απολογισμού, στο οποίο παρουσιάζονται οι δράσεις, η πρόοδος και οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία για το 2013. Ο 6ος κατά σειρά Κοινωνικός Απολογισμός, περιγράφει με λιτό και περιεκτικό τρόπο τα σημαντικότερα αποτελέσματα της ΑΒ Βασιλόπουλος στους τρεις πυλώνες δράσεις της: Άνθρωπος-Προϊόντα-Περιβάλλον. Η μεγάλη αλυσίδα, θέλοντας να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το έντυπο της, προχώρησε φέτος για πρώτη φορά στην αυτοαξιολόγηση μιας σειράς κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων, προκειμένου να προσδιοριστεί το «αποτύπωμά» της σε αυτούς τους τομείς. Η πρώτη ενότητα του Απολογισμού αφορά τον «Άνθρωπο». Κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και παράλληλα ένας από τους βασικότερους παράγοντες διαφοροποίησης, είναι το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, με τους ανθρώπους της ΑΒ να νιώθουν ασφαλείς, υγιείς και παράλληλα να αισθάνονται ότι υποστηρίζονται επαγγελματικά και προσωπικά. Στην ίδια ενότητα εντάσσεται και η συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη και διατήρηση της συνοχής των τοπικών κοινωνιών, στις οποίες δραστηριοποιείται. Σημαντικός για την εταιρεία είναι και ο δεύτερος πυλώνας του εντύπου, τα «Προϊόντα». Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη της ΑΒ, προκειμένου να ανταποκρίνεται συνεχώς στις απαιτήσεις των καταναλωτών και να προστατεύει την υγεία τους. Για τον λόγο αυτό, τα προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος, αξιολογούνται διαρκώς σε θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας, ενώ πραγματοποιούνται αλλεπάλληλοι έλεγχοι τόσο σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας, όσο και σε επίπεδο καταστημάτων. Τέλος, όσον αφορά στο «Περιβάλλον», η ΑΒ Βασιλόπουλος θεωρεί χρέος της να εφαρμόζει προγράμματα και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και εν γένει την περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία της. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στις επιπτώσεις που προκαλούν οι δραστηριότητές της, επενδύει σε μεθόδους και διαδικασίες που προωθούν τη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας, βελτιώνουν τις υποδομές των μεταφορών και τα κτιριακά αποθέματα της εταιρείας και μειώνουν τα απορρίμματα της. Η ΑΒ πιστεύει ότι οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους, βελτιώνοντας τη ζωή τους και προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους. Γι’ αυτό επιδίωξή της είναι να συνεχίσει να ενισχύει διαρκώς το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας με νέες πρωτοβουλίες και να αναπτύσσει προγράμματα που σέβονται τον άνθρωπο, επικεντρώνονται στην ποιότητα και προστατεύουν το περιβάλλον. Ο Απολογισμός είναι στην ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος www.ab.gr και πιο συγκεκριμένα στο: ab.gr - Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013 ΑΒ

+