ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

19/11/2014 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει και φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες!

19/11/2014 - Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει και φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη ενέργειά της και σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε», προσφέρει σε χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους ένα γεμάτο γιορτινό τραπέζι για χαρούμενες γιορτές!! Συγκεκριμένα, από τις 14 Νοεμβρίου και για ένα μήνα, η εταιρεία θα προσφέρει 1 λεπτό (0,01€) με κάθε αγορά προϊόντος ΑΒ, ΑΒ Bio, AB terra leaf, AB meat fresh, AB Nutrilife, ΑΒ Επιλογή, Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη, ΑΒ για το σπίτι, για τη δημιουργία 3.000 καλαθιών με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικό γεύμα. Τα καλάθια θα δοθούν σε ισάριθμες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Η Χριστουγεννιάτικη ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «52 Εβδομάδες, 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» που εστιάζει κάθε χρόνο σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Για το 2014, η προσπάθειά της επικεντρώνεται στη στήριξη χιλιάδων παιδιών στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

11/11/2014 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: GOLD και SILVER για την εταιρεία στα SOCIAL MEDIA AWARDS

11/11/2014 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: GOLD και SILVER για την εταιρεία στα SOCIAL MEDIA AWARDS

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο των «Social Media Awards 2014», απέδειξε ξανά ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι για την εταιρεία ένας από τους σημαντικότερους διαύλους επικοινωνίας με τους πελάτες της.Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, η ΑΒ τιμήθηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Best Overall Presence on Facebook» και με το SILVER στην κατηγορία «Best Use of Social Media/Industry» του κλάδου Retail/E-Commerce, σε ένα σύνολο υποψηφιοτήτων που φέτος ξεπέρασαν τις 400.Το βραβείο της κατηγορίας «Best Overall Presence on Facebook» έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης διαχείρισης της σελίδας της εταιρείας στο facebook. Η σελίδα έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο στη χώρα μας και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια μεγάλη συμμετοχική κοινότητα φίλων της ΑΒ.Το βραβείο της κατηγορίας «Best Use of Social Media/Industry» αφορά στην αποτελεσματική χρήση των social media από εταιρείες του λιανεμπορίου και του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Η ΑΒ αναγνωρίστηκε για την ολοκληρωμένη παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επικοινωνεί με τους καταναλωτές με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους. Τα ψηφιακά κανάλια που συντηρεί η εταιρεία είναι τα εξής:• Facebook | https://www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa • Twitter | https://twitter.com/abvassilopoulos • Foursquare | https://foursquare.com/abvassilopoulos • Youtube | http://www.youtube.com/user/ABVassilopoulosTV?blend=3&ob=5 • Website | www.ab.gr • Mobile Application | http://www.ab.gr/myabmobileapp. Η ΑΒ εμπλουτίζει συνεχώς με ποιοτικό, χρήσιμο και ενδιαφέρον περιεχόμενο όλες τις πλατφόρμες.Οι διακρίσεις αυτές αλλά και η μεγάλη συμμετοχή του κοινού στα social media της ΑΒ, δίνουν στην εταιρεία την ώθηση ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει νέα, πρωτότυπα και μοντέρνα μέσα επικοινωνίας, πάντα έχοντας ως βασικό μέλημά της την ικανοποίηση των καταναλωτών.

+
23/10/2014 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία νέα καταστήματα σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Άρτα.

23/10/2014 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία νέα καταστήματα σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Άρτα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα εγκαινιάζοντας τρία ολοκαίνουργια καταστήματα σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Άρτα.Το νέο ΑΒ, που βρίσκεται στην περιοχή της Κοκκινιάς και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου & Μουρούζη, είναι ανοιχτό στο καταναλωτικό κοινό από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Διαθέτει 900 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 6 ταμεία, 35 θέσεις parking και απασχολεί 42 άτομα προσωπικό. Το καινούργιο «AB Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα» στην περιοχή της Αργυρούπολης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αργυρουπόλεως 63 και Πίνδου, διαθέτει 1.580 τ.μ. χώρο πώλησης, σε 2 επίπεδα, 9 ταμεία, 50 θέσεις parking και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό.Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται στην Άρτα και συγκεκριμένα στον Κόμβο Ιονίας οδού, στον Άγιο Δημήτριο. Αποτελεί το δεύτερο ΑΒ κατάστημα στην περιοχή και άνοιξε για τους καταναλωτές την Τρίτη 21 Οκτωβρίου. Διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρο πώλησης, σε 1 επίπεδο, 6 ταμεία, 140 θέσεις parking και απασχολεί 49 άτομα προσωπικό.Οι επισκέπτες των τριών νέων καταστημάτων μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στους άνετους χώρους τους και να επιλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της ΑΒ σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. Οι ευχάριστοι και φωτεινοί χώροι, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, τα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της θα συμβάλλουν ώστε κάθε επίσκεψη των κατοίκων των τριών περιοχών σε αυτά να είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία!

+
08/10/2014 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νέα σημαντική διάκριση στα ελληνικά βραβεία επιχειρήσεων για το περιβάλλον της ευρωπαΪκής επιτροπής.

08/10/2014 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νέα σημαντική διάκριση στα ελληνικά βραβεία επιχειρήσεων για το περιβάλλον της ευρωπαΪκής επιτροπής.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, διακρίθηκε, ακόμα μια φορά, για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει για την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα η εταιρεία βραβεύτηκε στα «Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στα οποία αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και το έργο των εταιρειών της χώρας μας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.Στην 5η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 24 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρέλαβε το 4o Βραβείο Οργάνωσης και Διοίκησης. Με τη διάκριση αυτή η εταιρεία επιβραβεύεται για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για τη μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος.Βασική δέσμευση της ΑΒ είναι η περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας και αυτή η αναγνώριση της δίνει κίνητρο να προχωρήσει με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή στην εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων, που θα ελαχιστοποιήσουν ακόμα πιο δραστικά τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

+