ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

recycling-icon

Aνακύκλωση Συσκευασιών

Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει το Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών

Aνακύκλωση Συσκευασιών

Στα Ολοκληρωμένα κέντρα ανακύκλωσης μπορείτε να ανακυκλώσετε έως και 7 υλικά (πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες, πλαστικές σακούλες, μεταλλικούς περιέκτες και πλαστικά δοχεία), ενώ στα μικρότερα κέντρα ανακύκλωσης μπορείτε να ανακυκλώσετε πλαστικά και μεταλλικά κουτιά.

Η ΑΒ σε συνεργασία με την εταιρία ΤΕΧΑΝ κάνοντας χρήση ειδικών διατάξεων του νόμου και έχοντας την πιστοποίηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ, εφάρμοσε Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών από το Νοέμβριο του 2003. Είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει Ατομικό Σύστημα αφού όλοι οι υπόλοιποι «διαχειριστές συσκευασιών» (παραγωγοί, εισαγωγείς, λιανέμποροι) σύμφωνα με τον Νόμο 2939/2001 συμμετέχουν σε Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης των Συσκευασιών τους χωρίς να προσφέρουν άμεση δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευασιών στους πελάτες τους.

Η αποδοχή που είχε από τον κόσμο με τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα ώθησαν την ΑΒ να προχωρήσει την εφαρμογή του συστήματος σε πολλά καταστήματά της, με την πλήρη επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη της ΤΕΧΑΝ. Με την πρωτοποριακή και αποτελεσματική τεχνολογία που εφαρμόζει η εταιρία ΤΕΧΑΝ στα καταστήματά μας, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να προσθέτουν και οι ίδιοι ένα μικρό λιθαράκι στον τομέα της ανακύκλωσης, αφού η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση που χρήζει της ευαισθητοποίησης όλων μας! Παράλληλα όμως, παρέχονται από το σύστημα και επιπλέον κίνητρα, όπως η εκπτωτική του "επιβράβευση" (μέσω αγορών από τα καταστήματά ΑΒ), καθώς και η επιλογή αυτόματης δωρεάς του χρηματικού αντιτίμου υπέρ του Συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». (Τα παραπάνω ισχύουν μόνο ύστερα από την ανακύκλωση γυαλιού-αλουμινίου-pet πλαστικού.) κερδίζετε 1 λεπτό για κάθε:

1 κουτί αλουμινίου,
3 κουτιά λευκοσιδήρου,
3 γυάλινα μπουκάλια,
3 πλαστικά μπουκάλια.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ: 20 τυχεροί πελάτες θα κερδίσουν μετά από κλήρωση 6000 πόντους στην ΑΒ Plus κάρτα τους.

Τώρα σας δίνουμε ένα λόγο παραπάνω για να ανακυκλώσετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε στα συγκεκριμένα καταστήματα.
Από τις 15/12 εώς τις 30/12, ανακυκλώνετε τις άδειες συσκευασίες σας, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο ειδικό κουπόνι και το τοποθετείτε στις κάλπες που θα βρείτε στην υποδοχή των καταστημάτων ΑΒ με κέντρο ανακύκλωσης.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ: Ανακαλύψτε τους 20 τυχερούς πελάτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΒ για ανακύκλωση συσκευασιών και κέρδισαν 6.000 πόντους στην ΑΒ Plus κάρτα τους!
Όροι διαγωνισμού Ανακύκλωσης