ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μία ακόμη ιστορική υπηρεσία της ΑΒ, που φροντίζει για όλους εσάς είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ σας με όριο πάνω από 60€, στο σπίτι, στο γραφείο, ή όπου αλλού εσείς θέλετε και φυσικά την ώρα που επιθυμείτε.

Σκεφτείτε το κυρίως όταν δεν μπορείτε να πάτε στο SUPER MARKET για ψώνια, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο ή κέφι, είτε γιατί είστε λίγο αδιάθετοι, γιατί δεν έχετε αυτοκίνητο, γιατί που θα αφήσετε τα παιδιά, γιατί μένετε ας πούμε στο 3o όροφο και έχει χαλάσει το ασανσέρ, ή γιατί που να κουβαλήσετε μόνοι σας απορρυπαντικά, νερά ή αναψυκτικά.

Με ένα απλό τηλεφώνημα, ένα φαξ ή επιλέγοντας το κοντινό σας καταστήματα και συμπληρώνοντας τη λίστα των προϊόντων που επιθυμείτε στο site μας , η υπηρεσία αποστολών αναλαμβάνει την άμεση υλοποίηση της παραγγελίας σας, προσπαθώντας να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Πριν την αποστολή θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του καταστήματος μαζί σας, για διευκρινίσεις και καθορισμό της ώρας παραλαβής της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής.

To AB Click2shop εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική!

Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν εξυπηρετείτε ακόμα από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπληρώστε στην φόρμα μας τον ταχυδρομικό σας κώδικα και το email σας και θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε.