Κρούστα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά της κρούστας.
Σάλτσα: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, βράζουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το νερό. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Μπριάμ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Χωρίζουμε τα λαχανικά σε ξεχωριστά μπολ, τα αλατίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Λαδώνουμε ένα μέτριο ορθογώνιο ταψί, σχετικά βαθύ, και στρώνουμε εκεί τα λαχανικά ανά είδος, π.χ. μία στρώση κολοκυθάκια, μία στρώση πιπεριές κ.ο.κ., φροντίζοντας ενδιάμεσα σε κάθε στρώση να σκορπίζουμε κομματάκια κατσικίσιου τυριού. Αν ένα λαχανικό δεν χωρέσει σε μία στρώση (π.χ. κολοκυθάκια), το απλώνουμε σε δύο διαφορετικές στρώσεις.
Περιχύνουμε το μπριάμ με τη σάλτσα και από πάνω σκορπίζουμε το μείγμα της κρούστας. Ψήνουμε το μπριάμ για 35-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να ροδίσουν τα κολοκυθάκια.
Κρούστα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά της κρούστας.
Σάλτσα: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, βράζουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το νερό. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Μπριάμ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Χωρίζουμε τα λαχανικά σε ξεχωριστά μπολ, τα αλατίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Λαδώνουμε ένα μέτριο ορθογώνιο ταψί, σχετικά βαθύ, και στρώνουμε εκεί τα λαχανικά ανά είδος, π.χ. μία στρώση κολοκυθάκια, μία στρώση πιπεριές κ.ο.κ., φροντίζοντας ενδιάμεσα σε κάθε στρώση να σκορπίζουμε κομματάκια κατσικίσιου τυριού. Αν ένα λαχανικό δεν χωρέσει σε μία στρώση (π.χ. κολοκυθάκια), το απλώνουμε σε δύο διαφορετικές στρώσεις.
Περιχύνουμε το μπριάμ με τη σάλτσα και από πάνω σκορπίζουμε το μείγμα της κρούστας. Ψήνουμε το μπριάμ για 35-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να ροδίσουν τα κολοκυθάκια.