1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 oC στον αέρα (180 oC στις αντιστάσεις).
2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι 1 κουτ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2’, και στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για άλλα 2-3’, ανακατεύοντας, για να μαραθούν τα φύλλα του και να τραβήξουν.
3. Απλώνουμε το μίγμα σε μια καλά λαδωμένη ταρτιέρα ή πυρέξ μεσαίου μεγέθους.
4. Βάζουμε το άδειο τηγάνι στη φωτιά, προσθέτουμε άλλη 1 κουτ. ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια, τα αφήνουμε να μαλακώσουν για 2’ και τα ρίχνουμε στην ταρτιέρα πάνω στο σπανάκι, πασπαλίζοντας με το τριμμένο ψωμί και το πεκορίνο.
5. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, την πάπρικα, το θυμάρι, το πιπέρι και το αλάτι, και περιχύνουμε στην ταρτιέρα.
6. Τοποθετούμε διάσπαρτα κομματάκια ανθότυρο πάνω στο μίγμα και προαιρετικά γαρνίρουμε με ένα τσαμπάκι τοματίνια.
7. Ψήνουμε για 40’ ή μέχρι να φουσκώσει και να στερεοποιηθεί στο κέντρο η ομελέτα.
8. Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να απορροφήσει το ζουμί της και την σερβίρουμε χλιαρή!