Ας μαγειρέψουμε
Βάλτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και τα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
Ανακατέψτε τα υλικά και περιχύστε με το μείγμα τα πανσετάκια. Βάλτε τα πανσετάκια σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή στο ταψί που θα τα ψήσετε και σκεπάστε τα με την μεμβράνη τροφίμων SANITAS. Αφήστε τα για 5-6 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο για να μαριναριστούν σωστά.
Η μεμβράνη τροφίμων προστατεύει τα τρόφιμα από τις μυρωδιές του ψυγείου. Σε αυτή τη συνταγή, μας διευκολύνει καθώς χρησιμοποιούμε το ίδιο σκεύος για το μαρινάρισμα και το ψήσιμο.
Πριν τα ψήσετε, αφαιρέστε την μεμβράνη τροφίμων. Ψήστε τα πανσετάκια στο γκριλ, στους 200ο C για 40 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές ή στη σχάρα. Αλατίστε τα με ανθό αλατιού μόλις ψηθούν.