ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ

Αυτό το Πάσχα... κερδίζει η αγάπη!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω της εταιρικής υπευθυνότητας, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, υλοποιούμε όλο το χρόνο ενέργειες για συμπολίτες μας σε ανάγκη. Με ευαισθησία και αστείρευτη διάθεση επιδιώκουμε να προσφέρουμε το καλύτερο μέσα από την καρδιά μας.

Για να ανακουφίσουμε τις δυσκολίες όσων συνανθρώπων μας αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, εδώ και χρόνια υλοποιούμε  προγράμματα καθημερινής διάθεσης γευμάτων σε συνεργασία με φορείς που έχουν τον ίδιο σκοπό σε όλη την χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ελλείψεις στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα, κάνουμε ξεχωριστές δράσεις, για να μοιράσουμε ακόμα περισσότερη χαρά.

Έτσι, από το 2012 ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε και στρώνουμε κάθε χρονιά το γιορτινό -χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε τετραμελείς οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. 

Από  το 2016, για να πολλαπλασιαστεί το καλό, προχωρήσαμε με αυτή την ενέργεια και  την περίοδο του Πάσχα.

Και φέτος λοιπόν, για 6η συνεχή χρονιά, η ΑΒητική οικογένεια κάνει το πιο απολαυστικό γιορτινό τραπέζι, προσφέροντας σε 3.000 οικογένειες με παιδιά  όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για το πασχαλινό τους γεύμα!

Γιατί και αυτό το Πάσχα κερδίζει η αγάπη!

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα