Ab logoAb logo

undefined

Ανά Κατηγορία

Aνά Θέμα

Κλείσιμο
BBQ Shop
Επίλεξε χρονικό διάστημα για Παράδοση ή Παραλαβή τώρα

BBQ Shop

BBQ Shop

BBQ Shop

Ξεκινάμε με το BBQ Shop για να προετοιμαστούμε για Τσικνοπέμπτη. Ανακάλυψε συνταγές, tips για το ψήσιμο, κατάλληλα κρέατα και συνοδευτικά για το Barbeque στο σπίτι σου. Βρες αγαπημένες μπύρες και μάθε ποιος τύπος μπύρας σου ταιριάζει καλύτερα, Weiss ή Lager?

Οι συνταγές που σου προτείνουμε

Μικρά μυστικά που κάνουν μεγάλη διαφορά

Το μαρινάρισμα είναι το μυστικό για να παραμείνει το κρέας ζουμερό και μετά το ψήσιμο και ανάλογα με το είδος του κρέατος μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά, μέχρι 2 μέρες.
    • Φτερούγες κοτόπουλου: Μαριναρισμένες σε σάλτσα BBQ, που περιέχει αλάτι, χυμό λεμονιού, πάπρικα, κόκκινη καυτερή πιπεριά και τσίλι. Ιδανικές για party.
    • Πανσετάκια ψιλοκομμένα: Μαριναρισμένα σε μείγμα μπαχαρικών, που περιέχει αλάτι, κρεμμύδι, τομάτα, εκχύλισμα μαγιάς, ζάχαρη και βότανα.
    • Χοιρινά παϊδάκια: Με ήπια γεύση χάρη στη σάλτσα BBQ, η οποία περιέχει χυμό τομάτας, ζάχαρη, ξύδι, σέλερι, βότανα, πάπρικα, κάρυ, μοσχοκάρυδο και άλλα μπαχαρικά.
Τα παϊδάκια είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός BBQ πάρτι ή μιας Κυριακάτικης σύναξης. Η απόλαυσή τους απαγορεύει ρητά τη χρήση μαχαιροπίρουνου!
  • Παϊδάκια κοτόπουλου: Ψήνονται στο BBQ και στο grill μαριναρισμένα, για να είναι ζουμερά. Χάρη στο ελαφρύ τους κρέας είναι ιδανικά για διατροφή, ενώ τα παιδιά λατρεύουν τη γεύση τους.
  • Παϊδάκια χοιρινά: Από τα πιο περιζήτητα παϊδάκια back ribs. Συνδυάζονται τέλεια με BBQ ή γλυκόξινη σάλτσα.
  • Πανσέτα χοιρινή: Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σεφ, καθώς απαιτεί αργό και δεξιοτεχνικό ψήσιμο.