• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
Aνακοίνωση: Είμαστε εδώ για εσάς, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Μάθετε περισσότερα

BBQ SHOP

Μοναδικές συνταγές που απογεώουν κάθε BBQ

BURGER ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
Εύκολη
Μεσαίο
Λιγότερο από 30’
5/5
Rate this
Χοιρινό στα κάρβουνα
Μέτρια
Μεσαίο
Από 30’ έως 60’
0/5
Rate this

Μικρά μυστικά που κάνουν μεγάλη διαφορά

Το μαρινάρισμα είναι το μυστικό για να παραμείνει το κρέας ζουμερό και μετά το ψήσιμο και ανάλογα με το είδος του κρέατος μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά, μέχρι 2 μέρες.

    • Φτερούγες κοτόπουλου: Μαριναρισμένες σε σάλτσα BBQ, που περιέχει αλάτι, χυμό λεμονιού, πάπρικα, κόκκινη καυτερή πιπεριά και τσίλι. Ιδανικές για party.
    • Πανσετάκια ψιλοκομμένα: Μαριναρισμένα σε μείγμα μπαχαρικών, που περιέχει αλάτι, κρεμμύδι, τομάτα, εκχύλισμα μαγιάς, ζάχαρη και βότανα.
    • Χοιρινά παϊδάκια: Με ήπια γεύση χάρη στη σάλτσα BBQ, η οποία περιέχει χυμό τομάτας, ζάχαρη, ξύδι, σέλερι, βότανα, πάπρικα, κάρυ, μοσχοκάρυδο και άλλα μπαχαρικά.

Τα παϊδάκια είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός BBQ πάρτι ή μιας Κυριακάτικης σύναξης. Η απόλαυσή τους απαγορεύει ρητά τη χρήση μαχαιροπίρουνου!

  • Παϊδάκια κοτόπουλου: Ψήνονται στο BBQ και στο grill μαριναρισμένα, για να είναι ζουμερά. Χάρη στο ελαφρύ τους κρέας είναι ιδανικά για διατροφή, ενώ τα παιδιά λατρεύουν τη γεύση τους.
  • Παϊδάκια χοιρινά: Από τα πιο περιζήτητα παϊδάκια back ribs. Συνδυάζονται τέλεια με BBQ ή γλυκόξινη σάλτσα.
  • Πανσέτα χοιρινή: Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σεφ, καθώς απαιτεί αργό και δεξιοτεχνικό ψήσιμο.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα