• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
Aνακοίνωση: Είμαστε εδώ για εσάς, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Μάθετε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών/ διαγωνισμών είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε με την αποστολή SMS ή/και e-mail) με έπαθλο, μεταξύ άλλων κουπονιών ή δωροεπιταγών αγορών της εταιρείας μας. Οι προωθητικές ενέργειες προβάλλουν ως έπαθλο δωροεπιταγές μεγάλου ποσού, μεταξύ άλλων, και της εταιρείας μας, δημιουργώντας την πεποίθηση στον κόσμο στον οποίο απευθύνεται ότι οι διαγωνισμοί αυτοί διενεργούνται από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν διατίθενται τελικά στους νικητές αυτά τα έπαθλα και από πού μπορεί να τα έχουν προμηθευτεί οι εκάστοτε διοργανωτές.
 
Η εταιρεία μας με έντονο το στοιχείο ευθύνης, τόσο για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της επί των σημάτων, που χρησιμοποιούνται χωρίς τη συναίνεσή της, όσο και για την προστασία των πελατών/ καταναλωτών έχει ήδη προβεί στην υποβολή μηνύσεων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχοντας προσκομίσει κάθε διαθέσιμη πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη ποινική δίωξη των εμπλεκομένων για απάτη.
 
Συνιστούμε σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που συμμετέχουν σε on-line διαγωνισμούς, να είναι πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να δώσουν τα στοιχεία τους, να διαβάζουν αναλυτικά τους όρους πριν την αποδοχή και ειδικά τους όρους χρεώσεων χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.
 
Οι διαγωνισμοί της εταιρείας τρέχουν μέσω των λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νέα της εταιρείας. Οι διευθύνσεις αυτές είναι:
 
www.ab.gr
www.instagram.com/abvassilopoulos/
twitter.com/ABVassilopoulos
www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa

 
Η εταιρεία έχει πάντα υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώμονάς της είναι το συμφέρον του καταναλωτή.

 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα