• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών / διαγωνισμών είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε με την αποστολή SMS ή/και e-mail) με έπαθλο, μεταξύ άλλων κουπονιών ή δωροεπιταγών αγορών της εταιρείας μας. Οι προωθητικές αυτές ενέργειες και διαγωνισμοί δεν διενεργούνται από την εταιρεία μας. Τα έπαθλα που προβάλλονται αποσκοπούν στο να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφορά διαγωνισμό της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν διατίθενται τελικά στους νικητές αυτά τα έπαθλα και από πού μπορεί να τα έχουν προμηθευτεί οι εκάστοτε διοργανωτές. Από την άλλη όμως η εταιρεία μας με έντονο το στοιχείο ευθύνης τόσο για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της επί των σημάτων, που χρησιμοποιούνται χωρίς τη συναίνεσή της,  όσο και για την προστασία των πελατών/ καταναλωτών έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
Επιπλέον θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή όταν σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες. Θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τους όρους πριν τους αποδεχθείτε και ειδικά τους όρους χρεώσεων χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.
 
Οι διαγωνισμοί της εταιρείας τρέχουν μέσω των λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, καθώς επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νέα της εταιρείας. Οι διευθύνσεις αυτές είναι:

 
www.ab.gr
www.instagram.com/abvassilopoulos/
twitter.com/ABVassilopoulos
www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa
www.pinterest.com/abvassilopoulos
 
Η εταιρεία έχει πάντα υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώμονάς της είναι το συμφέρον του καταναλωτή.

 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα