• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω αναβάθμισης συστημάτων στις 14 & 15/9 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την περιήγησή σας.
Για οποιαδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ανοιχτή γραμμή Επικοινωνίας στο 18202.
 
Επιστροφή

Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

από τη Food blogger Funky Cook

Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

Εύκολη
Χαμηλό
Περισσότερο από 60’

Ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας

Παρουσιάστηκε σφάλμα

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή

  • Είδος πιάτου: Άλλο
  • Κουζίνα: Ελληνική Παραδοσιακή
  • Διατροφή: Κλασική
  • Γεύμα: Πρωινό
  • Περίσταση: Πρωινό

Αποστολή αυτής της συνταγής

Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Εύκολη
Χαμηλό
Περισσότερο από 60’

Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να συνεχίσετε (*)

Συστατικά

- 6 Μερίδες +
  • 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
  • 20 g Νωπή μαγιά
  • 180 ml Χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
  • 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
  • 4 Αυγά
  • 2 τμχ Αβοκάντο
  • 5 τμχ Ντοματίνια
  • 5 τμχ Baby Καρότα
  • 1 τμχ Μοσχολέμονο
  • Κόλιανδρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Για το ψωμί: Σε ένα μπωλ βάζουμε το νερό, ελαφρά χλιαρό, μέσα διαλύουμε το μέλι, την μαγιά και 2 κουταλιές της σούπας από το αλεύρι. Αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό σημείο για 20 λεπτά. Κατόπιν σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το γιαούρτι και το προζύμι και ζυμώνουμε για 5 λεπτά. Aφήνουμε για 35-40 λεπτά τη ζύμη σε ζεστό σημείο να διπλασιαστεί και πλάθουμε ένα καρβέλι ή μια φρατζόλα. Σε ένα σκεύος στρώνουμε μια καθαρή πετσέτα, πασπαλίζουμε με τη βρώμη και ακουμπάμε μέσα το ψωμί. Αφήνουμε για 40 λεπτά, ξανά σε ζεστό σημείο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα δίσκο ψησίματος και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά τη φουσκωμένη ζύμη. Ψήνουμε για 50 περίπου λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα. Για το σερβίρισμα Βάζουμε τα αυγά να βράσουν από 4-7 λεπτά, ανάλογα με τη ρευστότητα που επιθυμούμε. Σε ένα μπώλ βάζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το χυμό του μοσχολέμονου, λίγο κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Σε κάθε φέτα ψωμιού βάζουμε μια κουταλιά αβοκάντο, 2 φέτες Gouda ΝΟΥΝΟΥ και ένα αυγό κομμένο στη μέση. Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα καρότα.

Πρόσφατες συνταγές

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα