Για τη Μαρέγκα: Βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ. Έπειτα, το τοποθετούμε πάνω από μια κατσαρόλα με καυτό νερό και ανακατεύουμε, μέχρι το μίγμα να γίνει χλιαρό. Στη συνέχεια το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή γυαλιστερή μαρέγκα. Λίγο πριν τελειώσει το χτύπημα, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και τη βανίλια. Απλώνουμε με μια σπάτουλα τη μαρέγκα σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 130°C για μια ώρα.
Για την Κρέμα Λεμονιού: Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα πάνω σε κατσαρόλα με σχεδόν βραστό νερό για περίπου 10’, μέχρι το μίγμα μας να αποκτήσει πυκνότητα σάλτσας. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, κομμένο σε κυβάκια. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα. Παράλληλα προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σκεπάζουμε την επιφάνεια της κρέμας με μεμβράνη και μόλις κρυώσει τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Απλώνουμε την κρύα κρέμα στη βάση μαρέγκας και μοιράζουμε τα φρούτα του δάσους. Προσθέτουμε ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε!