Ας μαγειρέψουμε
Φρυγανίζουμε το ψωμί και ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά το απάκι σε ένα σχαροτήγανο.
Μαρινάρουμε το μήλο και το φινόκιο στον μισό χυμό λεμονιού και τον υπόλοιπο τον ρίχνουμε στην ανάμεικτη σαλάτα.
Απλώνουμε σε μια φέτα ψωμί 1 κ. σ. άλειμμα πιπεριάς, από πάνω το μαριναρισμένο φινόκιο και το μήλο και τέλος την γαλοπούλα. Μοιράζουμε την ανάμεικτη σαλάτα και το απάκι. Καρφιτσώνουμε με μια οδοντογλυφίδα και σερβίρουμε κομμένο σε 4 τρίγωνα και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.