Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε κιμά, φρυγανιά, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και τριμμένο κεφαλοτύρι. 2. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα αφήνουμε στην άκρη. 3. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο να σοταριστεί για 3’ σε μέτρια φωτιά. 4. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα την τριμμένη ντομάτα και τα τοματάκια κονκασέ και σιγοβράζουμε για 5’.5. Προσθέτουμε προσεκτικά τα κεφτεδάκια στην σάλτσα για 7’ και στο τέλος ρίχνουμε τα φύλλα του βασιλικού. 6. Σερβίρουμε τα κοκκινιστά κεφτεδάκια με ρύζι πιλάφι και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με έξτρα τριμμένο κεφαλοτύρι.