Ας μαγειρέψουμε
1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας με ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές του.2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον τοματοπελτέ, τη δάφνη και τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2’.Προσθέτουμε το ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για περίπου 60’.3. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε τα κυδώνια με το βούτυρο και τα προσθέτουμε στο κρέας μαζί με τη μουστάρδα και τη βαλσαμική κρέμα.4. Σιγοβράζουμε χωρίς να ανακατέψουμε καθόλου. Σε περίπου 20’, μόλις μαλακώσουν τα κυδώνια και μελώσει η σάλτσα, το φαγητό μας είναι έτοιμο.