Here is Product Details Sticky Short Info
BARILLA | Μακαρόνια Σπαγγέτι Νο 5 500 gr
This item is no longer available
Τα Spaghetti γεννήθηκαν στη Νάπολη, και οφείλουν την ονομασία τους στον Antonio Viviani το 1842, επειδή έμοιαζαν με μικρά κομμάτια σπάγκου. Αρχικά είχαν μήκος κάπου 50 εκατοστά, με τον καιρό όμως άρχισαν να κόβονται, μέχρι που έφτασαν στο σημερινό τους μήκος των 25 εκατοστών. Σήμερα τα Spaghetti N°5 της Barilla είναι παντού συνώνυμα με το ιταλικό στυλ: κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην κομψότητα τους, ούτε και στη συναρπαστική διαδικασία να τα τυλίγει γύρω από το πιρούνι.
Find in this page:
Product Information
Nutrition
Per | Ανά 100g | 85g | ΠΠΑ |
Energy kj | 1521kj | 1293kj | 15% |
Energy kcal | 359kcal | 305kcal | |
Total Fats | 2,0g | 1,7g | 2% |
from which saturated fats | 0,5g | 0,4g | 2% |
Carbohydrates | 71,2g | 60,5g | 23% |
Sugars | 3,5g | 3,0g | 3% |
Protein | 12,5g | 10,6g | 21% |
Salt | 0,013g | 0,011g | 0% |
Dietary Fiber | 3,0g | 2,6g |
Nutrition
Per | Ανά 100g | 85g | ΠΠΑ |
Energy kj | 1521kj | 1293kj | 15% |
Energy kcal | 359kcal | 305kcal | |
Total Fats | 2,0g | 1,7g | 2% |
from which saturated fats | 0,5g | 0,4g | 2% |
Carbohydrates | 71,2g | 60,5g | 23% |
Sugars | 3,5g | 3,0g | 3% |
Protein | 12,5g | 10,6g | 21% |
Salt | 0,013g | 0,011g | 0% |
Dietary Fiber | 3,0g | 2,6g |
Ingredients
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό. Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγού.
Ingredients
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό. Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγού.
Allergens
Contains: Gluten
May contain: Eggs
Allergens
Contains: Gluten
May contain: Eggs
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρούνται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρούνται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Πληροφορίες προμηθευτή
Barilla G e R. Frateli - Società per Azioni - Via Mantova 166, 43122 Parma - Ιταλία. Τηλ. 210-5197800.
Πληροφορίες προμηθευτή
Barilla G e R. Frateli - Società per Azioni - Via Mantova 166, 43122 Parma - Ιταλία. Τηλ. 210-5197800.
Μερίδες ανά συσκευασία
6
Μερίδες ανά συσκευασία
6