facebook-pixel
AB eshopAll about babyBaby foodsCreamsΒρεφική Κρέμα Βιολογική Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι 200g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • HIPP
  • HIPP
  • HIPP
  • HIPP

HIPP | Βρεφική Κρέμα Βιολογική Κεχρί με Ρύζι & Καλαμπόκι 200g

This item is no longer available
  • Κρέμα με εύπεπτα δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, πολύτιμα για την υγεία
  • Παρασκευάζεται με νερό ή με βρεφικό γάλα
  • Με βιταμίνη Β1 σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Κατάλληλο και για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς γάλα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς προσθήκη αρωμάτων
  • Χωρίς συντηρητικά
Find in this page:

Product Information

Nutrition
PerΑνά 100gΑνά έτοιμη μερίδα
Energy kj1652kJ631kJ
Energy kcal390kcal150kcal
Total Fats2g4g
from which saturated fats0.2g2.3g
Carbohydrates81.7g22.7g
Sugars0.7g4.9g
Protein9.7g5.4g
Dietary Fiber3g0.7g
Salt<0.05g0.13g
Nutrition
PerΑνά 100gΑνά έτοιμη μερίδα
Energy kj1652kJ631kJ
Energy kcal390kcal150kcal
Total Fats2g4g
from which saturated fats0.2g2.3g
Carbohydrates81.7g22.7g
Sugars0.7g4.9g
Protein9.7g5.4g
Dietary Fiber3g0.7g
Salt<0.05g0.13g
Ingredients
Aλεύρι από κεχρί ολικής άλεσης* 36%, ρυζάλευρο* 34%, καλαμποκάλευρο* 30%, βιταμίνη B1. *Βιολογικής καλλιέργειας
Ingredients
Aλεύρι από κεχρί ολικής άλεσης* 36%, ρυζάλευρο* 34%, καλαμποκάλευρο* 30%, βιταμίνη B1. *Βιολογικής καλλιέργειας
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας από τον 4ο μήνα. Παρασκευή με γάλα σε σκόνη 1. Βράζετε 200 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου. 2. Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic®). 3. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο. 4. Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε. 5. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία. Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το. Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμα HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία. Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας Με την χρήση Υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα. Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C. Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία. Σημαντικές οδηγίες: · Είναι σημαντικό για την υγεία του μωρού σας να τηρείτε τις οδηγίες παρασκευής και δοσολογίας. · Ταΐζετε την κρέμα στο μωρό πάντα με κουτάλι και παρασκευάζετε φρέσκια κρέμα σε κάθε γεύμα. · Κλείστε πάλι το φακελάκι που ανοίξατε μετά την αφαίρεση του προϊόντος και κρατήστε το σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου. · Το περιεχόμενο πρέπει να καταναλωθεί εντός 3-4 εβδομάδων. · Μην ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαύματος!). · Φροντίζετε κάθε βράδυ την στοματική υγιεινή του μωρού ήδη από τα πρώτα στάδια της οδοντοφυΐας και μην ταΐζετε ξανά μέχρι να κοιμηθεί.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας από τον 4ο μήνα. Παρασκευή με γάλα σε σκόνη 1. Βράζετε 200 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου. 2. Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic®). 3. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο. 4. Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε. 5. Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία. Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα πιάτο και βράστε το. Όταν φτάσει στους 50°C, αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμα HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία. Παρασκευή υποαλλεργικής κρέμας Με την χρήση Υποαλλεργικών προϊόντων HiPP είναι δυνατή η παρασκευή ως υποαλλεργική κρέμα. Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C. Βάζετε 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέστε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία. Σημαντικές οδηγίες: · Είναι σημαντικό για την υγεία του μωρού σας να τηρείτε τις οδηγίες παρασκευής και δοσολογίας. · Ταΐζετε την κρέμα στο μωρό πάντα με κουτάλι και παρασκευάζετε φρέσκια κρέμα σε κάθε γεύμα. · Κλείστε πάλι το φακελάκι που ανοίξατε μετά την αφαίρεση του προϊόντος και κρατήστε το σε ξηρό περιβάλλον και θερμοκρασία δωματίου. · Το περιεχόμενο πρέπει να καταναλωθεί εντός 3-4 εβδομάδων. · Μην ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαύματος!). · Φροντίζετε κάθε βράδυ την στοματική υγιεινή του μωρού ήδη από τα πρώτα στάδια της οδοντοφυΐας και μην ταΐζετε ξανά μέχρι να κοιμηθεί.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL,ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 13, 14568 ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ +30210-3500800 www.hippgreece.gr
Πληροφορίες προμηθευτή
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL,ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 13, 14568 ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ +30210-3500800 www.hippgreece.gr

ID: 3170991

* DISCLAIMER: Although AB strives wherever possible to get reliable data from suppliers and to provide reliable information on its websites, AB does not guarantee the accuracy, completeness or their actuality. Some differences may occur between the data mentioned on the website and the data repeatedly on product labels, including for technical reasons inherent in inventory turnover. The data presented on the site does not replace the data in the labels on the products. In case of discrepancy, the information on the labels of products prevail. Consumers must check before purchase and at the very least before consumption of the product the data appearing on the labels of it (including allergens). The consumer has expressly renounces any recourse against AB in case of discrepancy.