Same day delivery
Collect from the store
Up to 12.000 products
Exclusive online offers

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, τα ακόλουθα καταστήματα ΑΒ έκλεισαν στις 18.00. Επιπλέον, ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην ημέρα & ώρα παράδοσης των online παραγγελιών. Δείτε τα καταστήματαεδώ

AB eshopBreakfast - snacking & drinksChocolatesMilkΣοκολάτα Γάλακτος Αμυγδάλου Άγιος Βασίλης 50g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • ΙΟΝ
ΙΟΝ

Σοκολάτα Γάλακτος Αμυγδάλου Άγιος Βασίλης 50g

This item is no longer available

Σοκολατένια φιγούρα «Άγιος Βασίλης» σε σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου.

Find in this page:

Product Information

Nutrition
PerΑνά 100g
Energy kj2282kj
Energy kcal545kcal
Total Fats34,5g
from which saturated fats17,8g
Carbohydrates51,0g
Sugars46,0g
Protein11,0g
Dietary Fiber-
Salt0,29g
Ingredients
Ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, βούτυρο κακάο, αμύγδαλα 14%, μάζα κακάο, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Στερεά κακάο: 29.5 % min. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλωνη ξηρών καρπών και πρωτεϊνών σίτου.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε. – Νέο Φάληρο Ελλάς. Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών χωρίς χρέωση: 800 800 8080.
Μερίδες ανά συσκευασία
50g

ID: 3450981

* DISCLAIMER: Although AB strives wherever possible to get reliable data from suppliers and to provide reliable information on its websites, AB does not guarantee the accuracy, completeness or their actuality. Some differences may occur between the data mentioned on the website and the data repeatedly on product labels, including for technical reasons inherent in inventory turnover. The data presented on the site does not replace the data in the labels on the products. In case of discrepancy, the information on the labels of products prevail. Consumers must check before purchase and at the very least before consumption of the product the data appearing on the labels of it (including allergens). The consumer has expressly renounces any recourse against AB in case of discrepancy.