Recipe Search ResultsΑνοιχτό σάντουιτς με γαλοτύρι, αβγά ποσέ και σάλτσα μουστάρδας
Ab logo
  • Ανοιχτό σάντουιτς με γαλοτύρι, αβγά ποσέ και σάλτσα μουστάρδας

Ανοιχτό σάντουιτς με γαλοτύρι, αβγά ποσέ και σάλτσα μουστάρδας

by MADEWITHAB

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Brunch
Snacks
Ανοιχτό σάντουιτς με γαλοτύρι, αβγά ποσέ και σάλτσα μουστάρδας

Ingredients for 4 People

4 People
  • 4 χωριάτικο ψωμί (φέτες)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 160 gr γαλοτύρι
  • 1 αβοκάντο μέτριο, σε φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 αβγά ποσέ
  • 50 gr μουστάρδα (για τη σάλτσα)
  • 1 λάιμ (ξύσμα και χυμός) (για τη σάλτσα)
  • 60 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
  • 15 ml λευκό μπαλσάμικο (για τη σάλτσα)
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
  • 1 ραπανάκι, ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)

Start cooking

• Σάλτσα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. • Ψήνουμε το ψωμί στο γκριλ για 2-3 λεπτά, το βγάζουμε και το ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Απλώνουμε το γαλοτύρι στο ψωμί, από πάνω μοιράζουμε το αβοκάντο, τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Brunch
Brunch
All seasons
Snacks
  • Ανοιχτό σάντουιτς με γαλοτύρι, αβγά ποσέ και σάλτσα μουστάρδας