facebook-pixel
Recipe Search ResultsΑνοιξιάτικη Πάβλοβα
Ab logo
  • Ανοιξιάτικη Πάβλοβα
Ανοιξιάτικη Πάβλοβα

Ανοιξιάτικη Πάβλοβα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients forPeople

6 servings
  • 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 ασπράδι
  • 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κρεμώδες τυρί
  • 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
  • 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση
  • 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 ασπράδι
  • 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. κρεμώδες τυρί
  • 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
  • 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση

Start cooking

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150οC. Χτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να σφίξουν.Ρίχνετε τη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να αρχίσει να γυαλίζει.Προσθέτετε το κορν φλάουρ και το κρασί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά.Απλώνετε χαρτί φούρνου σε ένα ταψί και σχεδιάζετε έναν κύκλο με διάμετρο 20 εκ.Με τη βοήθεια ενός κορνέ με δόντια γεμίζετε τον κύκλο με τη μαρέγκα. Χαμηλώνετε τον φούρνο στους 120οC και ψήνετε για 1 ώρα και 20 λεπτά.Σβήνετε τον φούρνο και αφήνετε την Πάβλοβα να κρυώσει εντελώς μέσα στον φούρνο. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί.Σε ένα μπολ μαλακώνετε το κρεμώδες τυρί με την άχνη και με προσοχή το ενώνετε με τη χτυπημένη κρέμα.Με την βοήθεια ενός κουταλιού απλώνετε το μίγμα πάνω στην Πάβλοβα.Γαρνίρετε την Πάβλοβα με τις κομμένες φράουλες και περιχύνετε με τα φρούτα του πάθους.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
Spring,Summer
Desserts

Shop recipe for 6 servings

  • Κορν Φλάουρ  200 gr
    200 gr
    3,9 €/ Kg
    €0,78
    7083721
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ  1 KG
    This item is no longer available
    7070127
  • Κρέμα Γάλακτος 200 ml
    200 ml
    8,2 €/ L
    €1,64
    7078311