Start cooking
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150οC. Χτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να σφίξουν.Ρίχνετε τη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μίγμα να αρχίσει να γυαλίζει.Προσθέτετε το κορν φλάουρ και το κρασί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά.Απλώνετε χαρτί φούρνου σε ένα ταψί και σχεδιάζετε έναν κύκλο με διάμετρο 20 εκ.Με τη βοήθεια ενός κορνέ με δόντια γεμίζετε τον κύκλο με τη μαρέγκα. Χαμηλώνετε τον φούρνο στους 120οC και ψήνετε για 1 ώρα και 20 λεπτά.Σβήνετε τον φούρνο και αφήνετε την Πάβλοβα να κρυώσει εντελώς μέσα στον φούρνο. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί.Σε ένα μπολ μαλακώνετε το κρεμώδες τυρί με την άχνη και με προσοχή το ενώνετε με τη χτυπημένη κρέμα.Με την βοήθεια ενός κουταλιού απλώνετε το μίγμα πάνω στην Πάβλοβα.Γαρνίρετε την Πάβλοβα με τις κομμένες φράουλες και περιχύνετε με τα φρούτα του πάθους.