Δημητριακά σαν μηλόπιτα
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Breakfast
Other

Ingredients for 1 People
- 1 κ.σ. μέλι της αρεσκείας μας
- 5 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 30 γρ. νιφάδες βρώμης
- στη μύτη κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 5 κόκκινο μήλο
- 1 κ.γ. λεπτοτριμμένο φρέσκο τζίντζερ
- 5 - 6 αμύγδαλα, κοπανισμένα στο γουδί
- 180 γρ. γάλα κατσικίσιο (ή γιαούρτι)
Start cooking
Τρίβουμε το μήλο στη χονδρή πλευρά του τρίφτη και το ρίχνουμε σε ένα ατομικό φαρδύ μπολάκι. Προσθέτουμε την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Ρίχνουμε τις νιφάδες βρώμης, το φρέσκο τζίντζερ και τα κοπανισμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ξανά.
Για το σερβίρισμα, περιχύνουμε με το γάλα (ή προσθέτουμε το γιαούρτι) και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Breakfast
Breakfast
Winter
Other