Εύκολη γκρανόλα σε μπάρες
by PANDESPANI
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
LowRating
4 of 5Classic
Other
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 24 People
- 2 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1 φλυτζάνι αμύγδαλα ανάλατα
- 3 κουτ. σούπας κουβερτούρα σε σταγόνες
- 1/2 φλυτζάνι φυστικοβούτυρο
- 2/3 φλυτζάνι μέλι ΑΒ Άνθη Κωνοφόρα Θυμάρι (συσκ. 450 γρ)
- 2 φλυτζάνια νιφάδες βρώμης
- 200 γρ ξανθιές σταφίδες
- 3 κουτ. γλυκού σουσάμι μαύρο
Shop this recipe
Essential ingredients
7064499
7102084
7076023
7083583
Load 4 more products
Start cooking
1. Σε μικρό κατσαρολάκι ή μπρίκι, ζεσταίνουμε το μέλι με το φυστικοβούτυρο για να ρευστοποιηθούν. Εναλλακτικά, τα λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 20’’.
2. Βάζουμε τις σταφίδες στο μίξερ και τις κάνουμε πολτό.
3. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα γουδί και τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια.
4. Σε μπολ, βάζουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά για να ομογενοποιηθούν.
5. Αδειάζουμε το μίγμα σε ταψάκι (20 X 20 cm ή 18 Χ 22 cm) ή σε φόρμα κέικ, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα ή διπλή διάφανη μεμβράνη, η οποία περισσεύει γύρω-γύρω . Πιέζουμε το μίγμα για να μην υπάρχουν κενά.
6. Καλύπτουμε με τη λαδόκολλα που περισσεύει και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.
7. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε κάθετα στα 12 και οριζόντια στα
2.
8. Οι μπάρες είναι έτοιμες και μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο.
PANDESPANI http://www.pandespani.com/
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Other
Dessert
Summer
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7064499
7102084
7076023
7083583
Load 4 more products