Start cooking
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη. Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνοντάς τις. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο. Ζεσταίνουμε άλλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνοντάς το μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για ένα λεπτό και προσθέτουμε στο τηγάνι τις γαρίδες. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τις γαρίδες, αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και τη φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά. Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.