Καλαμαράκια τηγανητά σε τραγανή κρούστα, με λεμονάτη σάλτσα ταραμά
PT15M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h71/h9b/9071432892446.jpg?buildNumber=1 kg καλαμαράκια, σε λεπτές ροδέλες1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό (για την κρούστα)1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς (για την κρούστα)1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για την κρούστα)1 φλ. ρυζάλευρο (για την κρούστα)1 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν (για την κρούστα)αλάτι (για την κρούστα)100 g ταραμάς (για τη σάλτσα ταραμά)120 g μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα, μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο (για τη σάλτσα ταραμά)60 ml νερό (για τη σάλτσα ταραμά)200 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα ταραμά)60 ml χυμός λεμονιού ή λάιμ (για τη σάλτσα ταραμά)3 g καστανή ζάχαρη (για τη σάλτσα ταραμά)5 g ξύσμα λεμονιού (για τη σάλτσα ταραμά)