1. Κόβουμε το κρέας σε ισόποσες μερίδες και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το μισό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας, σοτάρουμε για 5’ και αλατοπιπερώνουμε
3. Προσθέτουμε το ζωμό και σιγοβράζουμε μέχρι να βράσει πολύ καλά το κρέας.
4. Ετοιμάζουμε το φύλλο, ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και χωρίζουμε το ζυμάρι σε 3 ισόποσα κομμάτια.
5. Σκεπάζουμε τα ζυμάρια με μεμβράνη τροφίμων μέχρι να ανοίξουμε τα φύλλα.
6. Αφαιρούμε το κρέας από το ζωμό και το ξεψαχνίζουμε.
7. Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, και ρίχνουμε ξανά αλάτι και πιπέρι
8. Ανοίγουμε τα φύλλα, αφήνοντας αρκετό περιθώριο για να φτιάξουμε τον κόθρο, στρώνουμε τα φύλλα σε ένα μεγάλο ταψί και τα λαδώνουμε μεταξύ τους.
9. Στο κέντρο του ταψιού τοποθετούμε το ρύζι και περιμετρικά, στα τοιχώματα, το κρέας.
10. Γυρίζουμε τα φύλλα προς το εσωτερικό του ταψιού, δημιουργώντας τον κόθρο, μέσα στον οποίο κλείνουμε το κρέας.
11. Περιχύνουμε το ρύζι με τον ζωμό και ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190οC στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου και στις αντιστάσεις για περίπου 55-60’.
12. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφού κρυώσει, κόβουμε τρίγωνα, ακτινωτά κομμάτια και σερβίρουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.