Μαρουλοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια, πασχαλινά αβγά και πέστο άνηθου
PT15M6 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h2c/h7f/8939609489438.jpg?buildNumber=1 μεγάλο μαρούλι, χοντροκομμένο3 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο1/2 φλ. αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα3 σφικτοβρασμένα αβγά (ή τα βαμμένα πασχαλινά αβγά), ξεφλουδισμένα1 μεγάλο ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος, χωρίς τα κοτσάνια (Για το πέστο άνηθου)1 φλ. αμυγδαλόψιχα, χονδροκοπανισμένη (Για το πέστο άνηθου)1 φλ. ελαιόλαδο (Για το πέστο άνηθου)1 φλ. πεκορίνο, τριμμένο (Για το πέστο άνηθου)1 σκελίδα σκόρδου, κομμένη στη μέση (Για το πέστο άνηθου)