Μοσχαράκι με Φασολάκια
Για το κυριακάτικο τραπέζι, ετοιμάζουμε ένα φαγητό που μυρίζει…μαμά! Μοσχαράκι με φασολάκια για να μείνουν χορτάτοι μικροί και μεγάλοι! #MadewithAB
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Other
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 800 g μοσχάρι
- 800 g φασολάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 4 τομάτες, ψιλοκομμένες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1,5 φλιτζάνια νερό
- 1,5 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7152127
7071854
7064216
7063667
Load 4 more products
Start cooking
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τις μερίδες μοσχαριού σε 50ml ελαιόλαδο, μέχρι να κάνουν μια ροδοκόκκινη κρούστα. 2. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου, ανακατεύοντας για 2’. 3. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και τις ψιλοκομμένες τομάτες, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε την κανέλα, τη ζάχαρη, 1 ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 40’. 4. Προσθέτουμε τα φασολάκια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλατοπίπερο και αν χρειάζεται λίγο ακόμη ζεστό νερό, και κουνάμε την κατσαρόλα. 5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να δέσει η σάλτσα. 6. Σερβίρουμε, εάν θέλουμε, με φέτα και φρέσκο ψωμί!
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Other
Lunch
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7152127
7071854
7064216
7063667
Load 4 more products