Start cooking
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τις μερίδες μοσχαριού σε 50ml ελαιόλαδο, μέχρι να κάνουν μια ροδοκόκκινη κρούστα. 2. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου, ανακατεύοντας για 2’. 3. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και τις ψιλοκομμένες τομάτες, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε την κανέλα, τη ζάχαρη, 1 ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 40’. 4. Προσθέτουμε τα φασολάκια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλατοπίπερο και αν χρειάζεται λίγο ακόμη ζεστό νερό, και κουνάμε την κατσαρόλα. 5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να δέσει η σάλτσα. 6. Σερβίρουμε, εάν θέλουμε, με φέτα και φρέσκο ψωμί!