Μους σοκολάτας με κομμάτια φράουλας
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
MediumRating
3 of 5Classic
Everyday recipe
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
- 100 γρ. γάλα
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- φράουλες για γαρνίρισμα
- άχνη για το πασπάλισμα
Shop this recipe
Essential ingredients
7142096
7078311
7128101
7126679
Load 2 more products
Start cooking
Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα με το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει και το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα, ανακατεύοντας απαλά. Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ, αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σταθεροποιηθεί και γαρνίρουμε την επιφάνεια με φράουλες. Πασπαλίζουμε με άχνη.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
All seasons
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7142096
7078311
7128101
7126679
Load 2 more products