Start cooking
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και, όταν κάψει καλά, ρίχνουμε το σκόρδο μαζί με τα μύδια, το λάιμ, το τσίλι και το τζίντζερ. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε 2 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια. Όταν είναι έτοιμα, αποσύρουμε από τη φωτιά και, αν κάποια μύδια δεν έχουν ανοίξει, τα πετάμε.
Τα μεταφέρουμε στο σκεύος όπου θα τα σερβίρουμε με τρυπητή κουτάλα και βράζουμε λίγο τη σάλτσα να δέσει. Περιχύνουμε, πασπαλίζουμε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο και σερβίρουμε.