Πατατοσαλάτα
by Blender
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Lenten
Aperitif
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 6 πατάτες
- 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
- 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
- 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
- πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Shop this recipe
Essential ingredients
7222810
7088225
7126663
7062945
Load 4 more products
Start cooking
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες Μοσχοχτάποδo σε φυτικό λάδι TRATA. Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα.
Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Lenten
Lunch
Spring
Aperitif
Shop this recipe
Essential ingredients
7222810
7088225
7126663
7062945
Load 4 more products