Start cooking
1. Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα πράσα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10’ και να βγάλουν τα υγρά τους. 2. Αφήνουμε να κρυώσουν τα λαχανικά για να ετοιμάσουμε τη γέμιση. 3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις πιπεριές, το κεφαλοτύρι, το αβγό, το θυμάρι, τον βασιλικό και τον μαϊντανό, προσθέτουμε πιπέρι και ελάχιστο αλάτι. 4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. 5. Σε λαδωμένο ταψί απλώνουμε τα μισά φύλλα τσαλακωτά, ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο. 6. Προσθέτουμε τη γέμιση και κλείνουμε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα τσαλακωτά, ραντίζοντας τα με ελαιόλαδο. 7. Αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας με ελαιόλαδο και ραντίζουν με λίγο νερό 8. Ψήνουμε για 50’ στους 180οC, χωρίς αέρα και στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου.