Ανάμεικτη σαλάτα με ντρέσινγκ
Average, 31'- 60'
Αναμειγνύετε το μέλι, το αλάτι και το βούτυρο στο καυτό γάλα. Χτυπάτε τα αβγά με τη μαγιά.Ρίχνετε τα δύο μίγματα σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε λίγο – λίγο το αλεύρι και το ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια βελούδινη ζύμη που να φεύγει από τα δάχτυλα. Την κρατάτε σκεπασμένη όσο ετοιμάζετε τη γέμιση. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι δίχως να το μαυρίσετε. Προσθέτετε τον κιμά και τον σοτάρετε ανακατεύοντάς τον με κινήσεις μπρος πίσω με ξύλινο κουτάλι για να μην σβολιάσει. Ρίχνετε τον τοματοπελτέ, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και αφήνετε τη γέμιση σε χαμηλή φωτιά για να σωθούν οι χυμοί της. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και όταν κρυώσει προσθέτετε και αναμειγνύετε τα κυβάκια αβγών. Απλώνετε την ζύμη σε φύλλο 2 εκατοστά, κόβετεμε κουπ πατ στρογγυλά σχήματα ζύμης και στο κέντρο τους βάζετε από μια κουταλιά σούπας γέμιση. Γυρίζετε τη ζύμη για να αγκαλιάσει τη γέμιση. Με τα δάχτυλα πλάθετε τη ζύμη για να ενώσει και με τις παλάμες δίνετε στα πιροσκί ένα μακρόστενο σχήμα. Τα αφήνετε να φουσκώσουν λίγο ακόμη σκεπασμένα. Τα τηγανίζετε σε καυτό άφθονο ελαιόλαδο γυρίζοντάς τα με την βοήθεια δύο κουταλιών για να μην χάσουν το σχήμα τους.