Start cooking
• Γεμίζουμε ένα κορνέ με lemon curd, τρυπάμε κάθε σουδάκι στο κάτω μέρος με τη μύτη του κορνέ και γεμίζουμε τα σουδάκια με κρέμα.
• Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, χωρίς ζάχαρη, μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι μαλακιά, για περίπου 5’. Προσθέτουμε 4 κ. σ. lemon curd στην σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά.
• Βουτάμε τα γεμισμένα σουδάκια μέσα στη σαντιγί, τα τυλίγουμε σ’ αυτήν και τοποθετούμε σε πιατέλα.
• Πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και λάϊμ και στολίζουμε με φετούλες από λεμόνι και λαϊμ.