facebook-pixel
Recipe Search ResultsΣαλάτα με φακές, κινόα, ξηρούς καρπούς, vinaigrette & μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης
Ab logo
  • Σαλάτα με φακές, κινόα, ξηρούς καρπούς, vinaigrette & μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης
Σαλάτα με φακές, κινόα, ξηρούς καρπούς, vinaigrette & μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

Σαλάτα με φακές, κινόα, ξηρούς καρπούς, vinaigrette & μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

by HELLMANN'S
Easy
31'- 60'
5/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 250 g φακές
  • 1 φλ. κινόα
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο
  • 20 ντοματίνια, κομμένα
  • 4 ραπανάκια, ψιλοκομμένα
  • mix ξηρών καρπών
  • κάππαρη
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 20 Hellmann’s Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης
  • 40 ml χυμός πορτοκάλι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι για το καρύκευμα
  • 250 g φακές
  • 1 φλ. κινόα
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο
  • 20 ντοματίνια, κομμένα
  • 4 ραπανάκια, ψιλοκομμένα
  • mix ξηρών καρπών
  • κάππαρη
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 20 Hellmann’s Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης
  • 40 ml χυμός πορτοκάλι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι για το καρύκευμα

Start cooking

Βράζουμε τις φακές περίπου για 10’-15’. Στη συνέχεια βράζουμε την κινόα ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζουμε τη vinaigrette χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα shaker ή στο μίξερ και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύνουμε με τη vinaigrette.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Vegan
Summer Meal
Lunch
All seasons
Salad