Σαλάτα με φακές, κινόα, ξηρούς καρπούς, vinaigrette & μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης
by HELLMANN'S
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
LowRating
5 of 5Vegan
Summer Meal
Salad

Ingredients for 4 People
- 250 g φακές
- 1 φλ. κινόα
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο
- 20 ντοματίνια, κομμένα
- 4 ραπανάκια, ψιλοκομμένα
- mix ξηρών καρπών
- κάππαρη
- 100 ml ελαιόλαδο
- 20 Hellmann’s Μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης
- 40 ml χυμός πορτοκάλι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι για το καρύκευμα
Start cooking
Βράζουμε τις φακές περίπου για 10’-15’. Στη συνέχεια βράζουμε την κινόα ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζουμε τη vinaigrette χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα shaker ή στο μίξερ και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύνουμε με τη vinaigrette.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Vegan
Summer Meal
Lunch
All seasons
Salad