Σαλάτα με σπανάκι και ρόκα
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetVegetarian
Everyday recipe
Salad
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 300 γρ. σπανάκι baby
- 2 ματσάκια ρόκα, χοντροκομμένη
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες
- 1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
- 4 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο, ζουμερό ροδάκινο, σε λεπτές φέτες
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη βινεγκρέτ)
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού (Για τη βινεγκρέτ)
- 3 κ. σ. ξίδι από λευκό κρασί (Για τη βινεγκρέτ)
- 1 κ. σ. κέτσαπ (Για τη βινεγκρέτ)
- αλάτι (Για τη βινεγκρέτ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για τη βινεγκρέτ)
Shop this recipe
Essential ingredients
7073121
7064331
7064224
7063924
Load 4 more products
Start cooking
Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, το σπανάκι, τη ρόκα, το κρεμμύδι, το καρότο, τα ραπανάκια και το ροδάκινο. Βινεγκρέτ: Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βαζάκι με βιδωτό καπάκι και το ανακινούμε έντονα, μέχρι να ενοποιηθούν και να γίνει μια πηχτή σάλτσα. Βάζουμε τη σαλάτα με μια φαρδιά και βαθιά πιατέλα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Vegetarian
Everyday recipe
Lunch
Salad
Shop this recipe
Essential ingredients
7073121
7064331
7064224
7063924
Load 4 more products