facebook-pixel
Recipe Search ResultsΣουφλέ με πατάτες, αβγά και γιαούρτι
Ab logo
  • Σουφλέ με πατάτες, αβγά και γιαούρτι
Σουφλέ με πατάτες, αβγά και γιαούρτι

Σουφλέ με πατάτες, αβγά και γιαούρτι

Μία μπουκιά από αυτό το σουφλέ, θα σας ταξιδέψει…σε έναν κόσμο γεύσης! Mε 4 μόλις υλικά, το #MadewithAB, σας δίνει τη λύση για ένα νόστιμο, καθημερινό γεύμα.
Easy
31'- 60'
4/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1500 g πατάτες
  • 6 αβγά
  • 200 g γιαούρτι
  • 150 g κίτρινο τυρί, τριμμένο
  • 40 ml ζεστό νερό
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ/γ ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1500 g πατάτες
  • 6 αβγά
  • 200 g γιαούρτι
  • 150 g κίτρινο τυρί, τριμμένο
  • 40 ml ζεστό νερό
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ/γ ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

1. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες, τις βάζουμε σε ταψί, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατίζουμε. 2. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. 3. Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε τις πατάτες για 25’ στους 175οC. 4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. 5. Περιχύνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το τυρί. 6. Ψήνουμε για ακόμη 20’ και σερβίρουμε.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses

Shop recipe for 4 servings