Start cooking
Ζεματίζουμε τη συκωταριά, ολόκληρη, σε κατσαρόλα με άφθονο νερό που κοχλάζει, για 8-10 λεπτά (μετράμε τον χρόνο αφού πάρει ξανά βράση το νερό). Τη στραγγίζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει. Με κοφτερό μαχαίρι καθαρίζουμε τα νεύρα και τις μεμβράνες και την ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και αμέσως την ψιλοκομμένη συκωταριά, τα λουκάνικα, τον αστεροειδή γλυκάνισο, την πάπρικα και το κοκκινοπίπερο. Αλατίζουμε και σοτάρουμε για 6-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 4-5 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και να μελώσει η σάλτσα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη και σερβίρουμε αμέσως.