facebook-pixel
Recipe Search ResultsΤρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι
Ab logo
  • Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι
Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

by AB Food Stories
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

16 servings
  • 150 g αμύγδαλα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 12 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • 40 g κακάο σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 συσκευασία AB Authentic Fruit γκότζι μπέρι, αποξηραμένα
  • 150 g αμύγδαλα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 12 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • 40 g κακάο σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 συσκευασία AB Authentic Fruit γκότζι μπέρι, αποξηραμένα

Start cooking

Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τους χουρμάδες, το λάδι, το κακάο, την κανέλα και το αλάτι, και συνεχίζουμε να αλέθουμε μέχρι να γίνουν μια ομογενοποιημένη πάστα, σαν κολλώδες ζυμάρι. Το μεταφέρουμε σε μπολ, το πλάθουμε σε μπάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Αλέθουμε τα γκότζι μπέρι στο μπλέντερ και αδειάζουμε τη σκόνη σε ένα πιάτο. Πλάθουμε μπαλίτσες με το μείγμα αμυγδάλου, τις κυλάμε στη σκόνη των γκότζι μπέρι για να καλυφθούν και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, στο ψυγείο. Τις αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10-15 λεπτά πριν τις σερβίρουμε.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Dessert
All seasons
Desserts