Αυτή η vegan πατατοσαλάτα με κρεμώδη σως από μαγιονέζα vegan, κάνει την κλασική, παλιά συνταγή πιο νόστιμη από ποτέ!
Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients forPeople
4 servings
8 πατάτες καθαρισμένες, κομμένες και βρασμένες
3/4 φλ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
2/3 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
1/3 φλ. αγγουράκι τουρσί
1/3 φλ. κάπαρη
1/3 φλ. μαϊντανός
240 g Hellmann’s Vegan Mayo
1 λάιμ (χυμός)
1 κ.σ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
8 πατάτες καθαρισμένες, κομμένες και βρασμένες
3/4 φλ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
2/3 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
1/3 φλ. αγγουράκι τουρσί
1/3 φλ. κάπαρη
1/3 φλ. μαϊντανός
240 g Hellmann’s Vegan Mayo
1 λάιμ (χυμός)
1 κ.σ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Start cooking
Καθαρίζουμε και κόβουμε καρέ τις πατάτες. Στη συνέχεια τις βράζουμε για 7’-8’. Έπειτα, καθαρίζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κρατάμε στην άκρη. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ μαζί με τη Hellmann's Vegan Mayo και ομογενοποιούμε. Τέλος καρυκεύουμε και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Vegan
Lenten,Summer Meal,Christmas,Easter,Nights with friends,Other