Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

Here is Product Details Sticky Short Info
  • DUCK
  • DUCK
  • DUCK
  • DUCK
DUCK

Block Λεκάνης WC Active Clean Berry Magic 38.6g

38,6 γρ
51,3 Ε/ κιλ
38,6 γρ
51,3 Ε/ κιλ
€1,98

O πλούσιος καθαριστικός αφρός και το άρωμα που διαρκεί βοηθούν να διατηρείτε τη φρεσκάδα και την καθαριότητα στη λεκάνη της τουαλέτας σας, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι. 4x περισσότερος αφρός και φρεσκάδα που διαρκεί. Το διαφανές μπροστινό μέρος της συκευασίας είναι κατά 70% ανακυκλωμένο. 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
Περιέχει: κάτω του 5 % αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες, τουλάχιστον 30 % ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Επίσης περιέχει άρωμα.
Αλλεργιογόνα
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Σιγουρευτείτε ότι η λεκάνη είναι καθαρή. 1. Ξεδιπλώστε το άγκιστρο και τοποθετήστε το block κάτω από το χείλος της λεκάνης. 2. Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν βρίσκεται σε σημείο που να βρέχεται από το νερό κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι. 3. Αφαιρέστε το όταν τελειώσει. Πετάξτε ή ανακυκλώστε τον άδειο περιέκτη. Περιέχει άλατα νατρίου C14-16-αλκανο-υδροξυ- και C14-16-αλκενο- σουλφονικών οξέων. Κίνδυνος Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό, αν αισθανθείτε αδιαθεσία. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Για χρήση μόνο στη λεκάνη της τουαλέτας.
Πληροφορίες προμηθευτή
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: ΕΛΛΑΔΑΣ 210-7793777 S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.

Αναγνωριστικό: 6281483