• Παράδοση κατ’ οίκον 07:00 έως 20:30
  • Παραλαβή από κατάστημα
  • Έως 11.000 προϊόντα
  • Αποκλειστικές online προσφορές
  • Ψώνια σε 1’
  • Λίστες  

AIM

Εδώ και 5 χρόνια ο ΑΒ Βασιλοπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με την AIM και την Ομάδα Αιγαίου για κάθε χαμόγελο! Γιατί όπου υπάρχει χαμόγελο στην Ελλάδα, είμαστε εκεί για να το φροντίσουμε.

 
Ένα χαμόγελο μας δίνει δύναμη. Τη δύναμη να ξεκινήσουμε τη μέρα. Τη δύναμη να ονειρευόμαστε. Ένα χαμόγελο μας δίνει τη δύναμη να διανύσουμε, για 6η συνεχόμενη χρονιά, πολλά μίλια για να φτάσουμε εκεί που μας χρειάζονται περισσότερο και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα.
 


Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2016. Χάρη στη δική σας στήριξη, κάναμε πραγματικότητα τη δημιουργία της πρώτης Παιδικής Χαράς στην ακριτική Θύμαινα, προσφέροντας χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του νησιού. Γιατί το χαμόγελο δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδί. 

 Με τη δύναμη του δικού σας χαμόγελου, το ταξίδι μας στο Αιγαίο συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά. Έτσι, το 2017 δημιουργήσαμε τον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Άνω Κουφονήσι, όπου χαρίσαμε τα πιο φωτεινά χαμόγελα στους κατοίκους του νησιού. 

 Όμως δε σταματήσαμε εκεί! Το 2018 επισκεφθήκαμε το πανέμορφο νησί των Αρκιών, όπου ανακαινίσαμε το κτίριο που στεγάζει το Ιατρείο του νησιού, προσφέροντας στους κατοίκους έναν ακόμα λόγο να χαμογελάνε.

 Το 2019 ξεκινήσαμε για μια ακόμα περιπέτεια, για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στο Αιγαίο. Με την πολύτιμη συνεισφορά σας, ανακαινίσαμε το Αγροτικό Ιατρείο Αρκεσίνης στην Αμοργό, με στόχο μας την φροντίδα των κατοίκων.
 

Τα χαμόγελά σας μας έδωσαν δίναμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Έτσι, το 2020, μέσα από τις δικές σας δωρεές, που ξεπέρασαν τις 145.000, καταφέραμε να εξοπλίσουμε 4 Σχολεία στη Δονούσα και την Ηρακλειά με έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, αναλώσιμα και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.   
 

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα