Επιστροφή

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2016-2017

21/12/2017 - Δύο νέα χρυσά βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα e-volution Αwards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μία ακόμη χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία διακρίσεων για την digital παρουσία της καθώς και για τις online πρακτικές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η εταιρεία απέσπασε δύο νέα χρυσά βραβεία τη διοργάνωση e-volution Awards 2018, τα οποία επιβεβαιώνουν τη συνέπεια με την οποία ακολουθεί τη digital στρατηγική της.
Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των E-volution Awards 2018, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:
• GOLD βραβείο, για το AB Click2shop, στην κατηγορία Best in Food & Grocery
• GOLD βραβείο, για την e mail marketing στρατηγική της, σε συνεργασία με την εταιρεία Lighthouse, στην κατηγορία Στρατηγική E-mail Marketing
Η διοργάνωση e-volution awards, επιβραβεύει εδώ και  7 χρόνια  τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Πραγματοποιείται από το Marketing Week με τη συνδιοργάνωση του Eltrun, υπό την αιγίδα του GR.E.CA.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εξελίσσει και βελτιστοποιεί συνεχώς  τις πρακτικές της, ώστε να συναντά με συνέπεια τις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Με την καινοτομία στον πυρήνα της λειτουργίας της, αναλαμβάνει την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου και οδηγεί τις εξελίξεις στο εγχώριο e-commerce.

20/12/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Δύο νέες διακρίσεις για την καινοτομία στην προστασία του περιβάλλοντος

H AB Bασιλόπουλος, ολοκληρώνει δυναμικά την πορεία βραβεύσεών της για το 2017, προσθέτοντας στο δυναμικό της δύο ακόμα νέα βραβεία. Η εταιρεία, διακρίθηκε στη διοργάνωση Waste and recycling Awards, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά τόσο την υπεύθυνη στάση της και το σεβασμό της προς το περιβάλλον, όσο και την καινοτομία που διατρέχει κάθε επίπεδο των ενεργειών της.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, η εταιρεία απέσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία Recycling (Compost - Materials Recovery) για τα Κέντρα Ανακύκλωσης ΑΒ, ενώ αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Food Recovery, για το πρόγραμμα Kοινωνικής Yπευθυνότητας «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τα Κέντρα Ανακύκλωσης αποτελεί την πρώτη αλυσίδα σουπερμάρκετ και τη μοναδική εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, που εφαρμόζει Ατομικό Σύστημα Ανακύκλωσης. Παράλληλα, με τα Τρόφιμα Αγάπης αποτελεί την πρώτη αλυσίδα στη χώρα που εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης κοντόληκτων προϊόντων.

Η διοργάνωση Waste & Recycling Awards, πραγματοποείται για δεύτερη χρονιά και επιβραβεύει εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα και ακολουθούν κορυφαίες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο, αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθησία της για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, μεταφέρει το μήνυμα για την προστασία του φυσικού πλούτου σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, ενώ παρέχει σε όλους τις υποδομές ώστε να συμβάλλουν σε έναν πιο πράσινο πλανήτη.

18/12/2017 - Η Cucina Bella έρχεται από την Ιταλία αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Απολαύστε γνήσιες ιταλικές γεύσεις με την ολοκαίνουρια σειρά ζυμαρικών

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεπής με την υπόσχεσή της να προσφέρει τα καλύτερα από κάθε τόπο σε όλους τους πελάτες της, υποδέχεται τη νέα σειρά αυθεντικών ιταλικών ζυμαρικών Cucina Bella και γεμίζει με άρωμα Ιταλίας την κουζίνα κάθε λάτρη του είδους.

Η Cucina Bella απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα, λατρεύουν τα ζυμαρικά και αναζητούν εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες για τα πιάτα που δημιουργούν.

Η σειρά αποτελείται από 6 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για κάθε λαχταριστή δημιουργία:
• Spaghetti no 7
• Spaghettini
• Linguine
• Penne
• Fusili
• Farfalle

Αναζητήστε τα αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ και ανακαλύψτε στις ξεχωριστές χάρτινες συσκευασίες τους την ιστορία του κάθε ζυμαρικού, αλλά και υπέροχες συνταγές που ταιριάζουν στο κάθε είδος.

14/12/2017 - AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, μοιράζεται με όλους τη μαγεία να προσφέρεις αγάπη και γεμίζει με χαμόγελο τα πρόσωπα χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η εταιρία, όπως κάθε χρόνο, μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.
Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν πολλά νοικοκυριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η  συνεχή χρονιά, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά. Η πρωτοβουλία – που πια έχει γίνει θεσμός για την εταιρία- υλοποιείται σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε.
Όμως οι πράξεις αγάπης δε σταματάνε εδώ! Σε αυτό το πνεύμα της προσφοράς η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της και με όσους επισκέπτονται τα καταστήματά της... με 3 δράσεις για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, σε 60 επιλεγμένα ΑΒητικά καταστήματα, διατίθεται το «Κουτί Αγάπης» που περιέχει βασικά είδη διατροφής*, με κόστος €4,5. Το «Κουτί Αγάπης» μπορεί ο καθένας μας να το δωρίσει όπου επιθυμεί ή να ενισχύσει με αυτό, το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος, πολλαπλασιάζοντας την προσφορά. Για κάθε «Κουτί Αγάπης», η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.
Επιπλέον, αποκλειστικά για τα φετινά Χριστούγεννα, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό παιδικό παραμύθι, «Το Μαγικό Πεφταστέρι», που αφηγείται την πιο λαμπερή και ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία. «Το Μαγικό Πεφταστέρι» έχει τη δική του, ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα καλού σκοπού της ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο να στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του παραμυθιού, προσφέρονται σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν παιδιά.
Τέλος, μέσα από τα προϊόντα με τη σηματοδότηση «Για Καλό Σκοπό» που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ, η προσφορά αγάπης πολλαπλασιάζεται Η εταιρία σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές της προσφέρουν το 2% επί της τιμής πώλησης αυτών των προϊόντων σε φορείς που στηρίζουν οικογένειες σε όλη την Ελλάδα!
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία γιορτή. Είναι η αγάπη, η προσφορά κι όλη η μαγεία που κρύβεται στις απλές, καθημερινές πράξεις, στα αυθόρμητα χαμόγελα και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στην ΑΒ, εδώ και 78 χρόνια η καρδιά της προσφοράς «χτυπά» ασταμάτητα.
Γιατί είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!

07/12/2017 - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ «ΑΒ κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλου με αλλαντικά»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι αποσύρει από την αγορά το προϊόν «ΑΒ ρολό κοτόπουλου με αλλαντικά» με ημερομηνία λήξης 17/03/2019 και LOT 1517266608 καθώς ανιχνεύθηκε παρουσία σαλμονέλλας. Η παρτίδα που ανακαλείται αντιστοιχεί σε περιορισμένη ποσότητα καθώς αφορά σε 6 κιβώτια συνολικού βάρους 88 κιλών. Το προϊόν παράγεται από την εταιρία Φλωρίδης, είναι ωμό και όπως αναφέρεται και στην συσκευασία του καταναλώνεται αφού μαγειρευτεί καλά. Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσυρε άμεσα την συγκεκριμένη παρτίδα από τα ράφια των καταστημάτων της. Επίσης, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της απέναντι στην νομοθεσία και σε συμφωνία με τον ΕΦΕΤ, καλεί τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν το προϊόν. Επιπλέον, προσκαλεί τους καταναλωτές, εάν και εφόσον επιθυμούν, να το επιστρέψουν στα καταστήματα της εταιρίας.

4/12/2017 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει το Greenpass

Η εταιρεία λαμβάνει το νέο πιστοποιητικό που ανοίγει το δρόμο για την «πράσινη ενέργεια»

H ΑΒ Βασιλόπουλος, με υπευθυνότητα απέναντι στις μελλοντικές γενιές, αποδεικνύει στην πράξη τη μέριμνά της για το περιβάλλον, αποκτώντας το πιστοποιητικό Greenpass από τη ΔΕΗ. Με το Greenpass βεβαιώνεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε  όλα τα καταστήματα του δικτύου πανελλαδικά, τις  αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας η ΔΕΗ έχει παράξει  ισόποση ενέργεια απο τους Υδροηλεκτρικούς της Σταθμούς και την έχει δεσμεύσει  ειδικά στο όνομα της ΑΒ, η οποία συμβάλλει, σε ένα καλύτερο περιβάλλον, σε ένα καλύτερο αύριο!
 

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος με το Greenpass, το νέο πιστοποιητικό προέλευσης που διαθέτει η ΔΕΗ,  δείχνει στην πράξη οτι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη βιώσιμη ανάπτυξη.  
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εγγυήσεις προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντιπροσωπεύουν τα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία που προέρχονται από την ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη υιοθετώντας ακόμα περισσότερους τρόπους, μεθόδους και πολιτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία.  Για μία ακόμη φορά, η ΑΒ κάνει το καλό για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν πιο πράσινο πλανήτη.
 

23/11/2017 - «Ημέρες Ελαιόλαδου» στα ΑΒητικά καταστήματα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γίνεται αρωγός στην πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και από 15 έως 30 Νοεμβρίου γιορτάζει το ελληνικό ελαιόλαδο 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και τα εθνικά μας προϊόντα, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και στηρίζει τις «Ημέρες Ελαιολάδου». Την περίοδο 15 έως 30 Νοεμβρίου οι πελάτες των ΑΒητικών καταστημάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελαιόλαδο, τον πυρήνα της Μεσογειακής Διατροφής και να απολαύσουν τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική γη» από φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, σε προσφορά.
 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Λέσχης «ΦΙΛΑΙΟΣ» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιολάδου και Ελιάς από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (International Olive Council), στόχο έχει την ανάδειξη της αξίας του ελληνικού ελαιόλαδου, ενός προϊόντος που διακρίνεται διαχρονικά σε όλο τον κόσμο.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ Βαγγέλης Διβάρης, με αφορμή τη συνέργεια με την ΑΒ Βασιλόπουλος, αναφέρει σε δήλωσή του: «Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού αποτελεί πρώτιστο στόχο για την ΦΙΛΑΙΟΣ. Η σύμπραξή μας με μια ηγετική αλυσίδα του ελληνικού λιανεμπορίου μας δίνει την ευκαιρία να ενημερώσουμε άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά για την υψηλή διατροφική αξία του ελληνικού ελαιολάδου και τη σωστή χρήση του. Ευχαριστούμε την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη».
Ο κ. Δημήτρης Πρίντζιος, SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Για όλους εμάς στην ΑΒ, η ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής αποτελεί διαχρονικά ύψιστη προτεραιότητα μας. Σε συνεργασία με τη  Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», έχουμε ως στόχο να κάνουμε τους πελάτες μας κοινωνούς της μεσογειακής διατροφής, αναδεικνύοντας τους πολύτιμους καρπούς της ελληνικής γης, της γης μας».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 78 χρόνια, στέκεται στην πράξη στο πλευρό των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τον ελληνικό πρωτογενή τομέα. Με βαθιά πίστη στις προοπτικές της ελληνικής γης, η εταιρεία φέρνει στο προσκήνιο την μοναδικότητα της μεσογειακής διατροφής, προάγοντας την ελιά, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μας κληροδοτεί ο τόπος μας.
 

16/11/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: 500.000 Ευρώ σε τρόφιμα έως το τέλος του χρόνου, στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Μάνδρα, Αττικής

Πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης της εταιρίας στην τοπική κοινωνία και τους εργαζομένους της

500.000 Ευρώ σε τρόφιμα προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος έως το τέλος του έτους στα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, στην περιοχή της Μάνδρας, Αττικής.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με ευαισθησία και ευθύνη, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχωρά άμεσα στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης για όλους τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα και ιδιαίτερα για όσους εργαζομένους κατοικούν στην περιοχή κι έχουν πληγεί.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, δραστηριοποιείται περισσότερα από 22 χρόνια στην Μάνδρα, Αττικής με ένα Κέντρο Διανομής που περιλαμβάνει τρεις από τις μεγαλύτερες αποθήκες του δικτύου της πανελλαδικά και απασχολεί περισσότερους από 400 κατοίκους της περιοχής.
 

07/11/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κερδίστε πόντους…ανακυκλώνοντας!

Ο μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης της AB επιβραβεύει με 6.000 πόντους 20 τυχερούς από 6 - 30 Νοεμβρίου

H AB Bασιλόπουλος, στο πλαίσιο της έμπρακτης συμβολής της στην προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιεί την περίοδο 6 έως 30 Νοεμβρίου τον καθιερωμένο πια μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για όλους τους πελάτες της! Στα 70 Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανακύκλωσης που βρίσκονται σε καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανακυκλώνουμε και κερδίζουμε ακόμα περισσότερους ΑΒητικους πόντους!
Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύει 20 τυχερούς με 6.000 επιπλέον πόντους στην AB Plus κάρτα τους. Η διαδικασία είναι απλή:
• Ανακυκλώνουμε τις άδειες συσκευασίες μας,
• συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στο ειδικό κουπόνι και
• παραδίδουμε το κουπόνι στην υποδοχή του καταστήματος.
Στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανακύκλωσης ΑΒ, μπορούν να ανακυκλωθούν έως και έξι υλικά: πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες, πλαστικές σακούλες, μεταλλικοί περιέκτες και πλαστικά δοχεία.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στο όραμά της για έναν καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές, συνεισφέρει διαχρονικά στην προστασία του φυσικού πλούτου. Με τα Κέντρα ανακύκλωσης ΑΒ, μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι για ένα καλύτερο περιβάλλον!

05/10/2017 - "Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική γη" απέσπασε σημαντική διάκριση στα Packaging Innovation Awards 2017!

H AB Bασιλόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία διακρίσεών της και βραβεύεται για τις συσκευασίες της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική γη» στα Packaging Innovation Awards 2017!

Στην τελετή απονομής - που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου- η εταιρεία βραβεύθηκε για τη γραφιστική των συσκευασιών της σειράς, τα οποία έχουν εμπνευστεί από το μοναδικό φυσικό τοπίο του τόπου από τον οποίο προέρχεται το κάθε προϊόν και αναδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους ο τόπος αυτός φημίζεται για την παραγωγή του. Από το 2003, η εταιρεία υπογράφει την «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», υποστηρίζοντας ενεργά την ελληνική παραγωγή και την ελληνική οικονομία. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερα από 120 προϊόντα υψηλής ποιότητας από φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, φτιαγμένα με το μεράκι και τη ξεχωριστή φροντίδα χιλιάδων παραγωγών που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και αυθεντικές συνταγές. Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αυτό το βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία. Εδώ και 78 χρόνια, με πίστη στις προοπτικές της χώρας μας και στον πλούτο της ελληνικής γης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική παραγωγή, την κοινωνία και την οικονομία.

02/10/2017 - Οι εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος και της Procter & Gamble μαζί στον περίπατο Race for the Cure

Η ΑΒητική οικογένεια και φέτος παρούσα στον αγώνα δρόμου Race for the Cure για το…καλό!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 3η συνεχή χρονιά, συμμετείχε στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure, που διοργανώνεται με επιτυχία από το 2009, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα. Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας «Χάρισε Δύναμη», την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος και της Procter & Gamble μοιράστηκαν μαζί στιγμές αισιοδοξίας και ελπίδας. 

Επιπλέον στο φετινό αγώνα η ΑΒ προχώρησε στην χορηγία της Ομάδας των «Μικρών Δρομέων». Μαζί με τους μικρούς μας φίλους οι εργαζόμενοι της ΑΒ ακολούθησαν τον περίπατο, σε μια κυκλική διαδρομή γύρω από το Ζάππειο, με πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερα χαμόγελα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά στην πράξη τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας. To πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», με στόχο την στήριξη των γυναικών που προσπαθούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού με την επιδότηση περουκών, πραγματοποιείται δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene (Procter&Gamble). Μέχρι σήμερα, με τη συμβολή γυναικών και κοριτσιών από όλη τη χώρα, έχουν συγκεντρωθεί 18.000 κοτσίδες χαρίζοντας δύναμη σε γυναίκες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στη δύναμη της ευαισθητοποίησης και της σωστής ενημέρωσης. Η ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις που ευαισθητοποιούν γύρω από τόσο σημαντικά ζητήματα αποτελεί για ολόκληρη την ΑΒητική οικογένεια στάση ζωής, που εκφράζεται μέσα από κάθε πτυχή της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με αίσθημα ευθύνης, παίρνουμε δυναμικά μέρος σε πρωτοβουλίες προσφοράς για ένα καλύτερο μέλλον.

21/09/2017 - Δύο νέα βραβεία για το ΑΒClick2shop App

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για μία ακόμα χρονιά για την πρωτοποριακή ecommerce εφαρμογή

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για μία ακόμη φορά για την καινοτομία των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, αποσπώντας δύο νέα βραβεία για το ABClick2shop App, στη διοργάνωση Mobile Excellence Αwards 2017. Για μία ακόμα χρονιά, η πρωτοποριακή εφαρμογή της εταιρείας, ξεχωρίζει για τις μοναδικές δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες στο digital περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:
•    Gold βραβείο στην κατηγορία Mobile App for Consumers και
•    Silver βραβείο στην κατηγορία Mobile commerce for supermarkets

Η εφαρμογή ΑΒ Click2shop app, αποτελεί την πρώτη mobile εφαρμογή στην m-grocery ελληνική  αγορά. Τα καθημερινά ψώνια μετατρέπονται σε μια «έξυπνη» και ολοκληρωμένη εμπειρία με τη βοήθεια των λειτουργιών της. Οnline και με λίγα μόνο taps, από το tablet ή οποιαδήποτε mobile συσκευή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 9.000 προϊόντα - περιλαμβάνονται και τα προϊόντα ΑΒ - να δημιουργήσει τις λίστες αγορών του και να αναζητήσει τις μοναδικές ΑBητικές προσφορές που τρέχουν κάθε περίοδο. H παραγγελία πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα, από το εξατομικευμένο προφίλ του χρήστη, με την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής και παραδίδεται στους χρόνους και στον τόπο που εκείνος επιθυμεί. Επιπλέον, οι κάτοχοι AB Plus, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν το barcode της κάρτας τους στην εφαρμογή, έχοντας με αυτό τον τρόπο την AB Plus κάρτα τους μαζί ανά πάσα στιγμή.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες. Σε μια εποχή υψηλών ταχυτήτων δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να απαντάμε στην πράξη στις ανάγκες του κοινού, αξιοποιώντας όσα μέσα διαθέτουμε. Τοποθετώντας στο επίκεντρο της λειτουργίας μας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης όσων καθημερινά εμπιστεύονται την ΑΒ για τις αγορές τους,  εξελίσσουμε  συνεχώς τις πρακτικές μας, προσφέροντας και στο digital οικοσύστημα μια μοναδική, εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία.

04/09/2017 - 6ευρη καταιγίδα στα ΑΒ Βασιλόπουλος, με προσφορές, δώρα και επιταγές!

Κερδίστε ακόμα περισσότερες 6ευρες επιταγές και διεκδικήστε κάθε εβδομάδα τα ψώνια της χρονιάς ή ένα FIAT 500

Η AB Βασιλόπουλος, καλωσορίζει το φθινόπωρο,  προκαλώντας μια μοναδική 6ευρη καταιγίδα! Για όλο τον Σεπτέμβριο, επιβραβεύει όσους εμπιστεύονται τα ΑΒητικά καταστήματα για τις αγορές τους και τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αποκλειστικά προνόμια και μοναδικά δώρα.

Για όλο τον Σεπτέμβριο, θα σημειώνεται … 6ευρη καταιγίδα, που θα προσφέρει στους κατόχους της ΑΒ Plus, όχι μία αλλά δύο 6ευρες επιταγές, για κάθε 200 πόντους που συλλέγουν με αγορές με την κάρτα τους.

Στην ΑΒ όμως, κερδίζετε ακόμα περισσότερα! Κάθε εβδομάδα ένας τυχερός κερδίζει μετά από κλήρωση τα ψώνια της χρονιάς σε 6ευρες επιταγές ή ένα FIAT 500, για εύκολες μετακινήσεις και ευχάριστες βόλτες.

Αναζητήστε το δεκαπενθήμερο έντυπο, ανακαλύψτε προϊόντα που χαρίζουν πόντους και επωφελειθείτε από τις μοναδικές προσφορές. Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΒητικη 6ευρη καταιγίδα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr  και στα social media της εταιρίας μας.

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, και ανταμείβουμε στην πράξη την εμπιστοσύνη τους.  Ανανεώνοντας καθημερινά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, κάνουμε τα ψώνια διασκέδαση με μοναδικές προσφορές και μεγάλα δώρα!

*Η ενέργεια της Τετάρτης, ισχύει για συνολική αξία αγορών ανά ημέρα, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.

12/07/2017 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης της ActionAid για παιδιά δημοτικού

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο νέο πολυχώρο «Επίκεντρο» στην Αθήνα

H AB Βασιλόπουλος, κάνει για μία ακόμα φορά πράξη την υπεύθυνη στάση της απέναντι στις μελλοντικές γενιές, στηρίζοντας το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης  της ActionAid για παιδιά δημοτικού.
To πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Επίκεντρο, έναν νέο πολυχώρο που δημιουργησε η ActionAid στο Δήμο Αθηναίων, με στόχο να προσφέρει δωρεάν προγραμματα και υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση. Περιλάμβανε βιωματικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικά  και εικαστικά εργαστήρια και πολλές ακόμη δραστηριότητες για ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι στην πόλη, ενώ απευθυνόταν σε παιδιά οικογενειών που ζουν σε συνθήκες οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού με στόχο την ενδυνάμωσή τους

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάλυψε καθ’ όλη τη διάρκεια των έξι εβδομάδων  του προγράμματος τις ανάγκες των παιδιών σε τρόφιμα. Τα είδη που δίνονταν, καταρτίστηκαν με την ευγενική  υποστήριξη του Ινστιτούτου Prolepsis, με το οποίο η εταιρεία έχει μακρόχρονη συνεργασία στο πρόγραμμα ΔΙΑτροφή (η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω αυτού του προγράμματος παρέχει καθημερινά  σε παιδιά 52 σχολείων σε όλη την Ελλάδα ένα υγιεινό γεύμα). Με αυτόν τον τρόπο ένα υγιεινό πρωινό, δεκατιανό και γεύμα, προσφερόταν καθημερινά  στα παιδιά που συμμετείχαν.

Στο πλαίσιο της στήριξης του προγράμματος της ActionAid από την ΑΒ, πραγματοποιήθηκαν επίσης ομιλίες στα παιδιά για την υγιεινή διατροφή. Συγκεκριμένα με την ευγενική συμμετοχή των συνεργατών του Ινστιτούτου Proplesis, με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα τρόφιμα που ωφελούν περισσότερο την υγεία.

12/07/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Έξι νέες διακρίσεις στα σελφ σερβις Excellence Awards 2017


Η εταιρεία για 2η συνεχή χρονιά αναγνωρίζεται για τη συμβολή της στην εθνική οικονομία


H AB Βασιλόπουλος,απέσπασε πέντε νέα βραβεία και μία τιμητική διάκριση, στα «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017», τη διοργάνωση θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες πρωτοβουλίες των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους, καθώς και τις βέλτιστες συνεργατικές πρακτικές. H εταιρεία ξεχώρισε, για μία ακόμα χρονιά για τη συμβολή της στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, σε μία δύσκολη εποχή, καθώς και σε τέσσερις ακόμα κατηγορίες που ανέδειξαν τις καινοτόμες πρακτικές της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε στις κατηγορίες:

 • Συμβολή στην Ανάπτυξη & την Εθνική Οικονομία για τη συνεισφορά της ΑΒ στην τόνωση της ελληνικής αγοράς, της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης, μέσα από επενδύσεις που η εταιρεία πραγματοποιεί με συνέπεια σε πείσμα των καιρών
 • Μάρκετινγκ & Διαφήμιση, για την καμπάνια «Γιατί εδώ»,  στην οποία  ξεδιπλώνονται οι λόγοι για τους οποίους η ΑΒ επενδύει στην Ελλάδα, στην ελληνική γη, στους ανθρώπους της και στις νέες γενιές. 
 • Private Label (Προϊόντα / Σειρές PL)  για το προϊόν φρέσκο γάλα από τη Θεσσαλία «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», για τη στήριξη του ελληνικού πρωτογενούς τομέα, των μικρότερων και μεγαλύτερων παραγωγών σε κάθε γωνιά της χώρας και της ελληνικής παραγωγής στο σύνολό της
 • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Περιβάλλον  για τα Κέντρα Ανακύκλωσης ΑΒ, την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης προς το περιβάλλον και της πίστης για ένα καλύτερο αύριο
 • Πρότυπο Κατάστημα,AB ShopMate - Beacon enabled store για το κατάστημα Περιστέρι 1, ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, που προσφέρει στους πελάτες μια μοναδική, καινοτόμα αγοραστική εμπειρία.
Επιπλέον, με αφορμή τα 45 χρόνια του περιοδικού «σελφ σερβις», η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε τιμητική διάκριση, ως μία από τις επιχειρήσεις που από τη χρονιά ίδρυσης του περιοδικού (1972) έως σήμερα έχει σημαντική παρουσία στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, υλοποιεί κάθε μέρα το όραμά της εδώ και 78 χρόνια. Με επίκεντρο τους πελάτες της, εστιάζει  ισότιμα σε όλους τους τομείς και στηρίζει έμπρακτα τόσο τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας όσο και την εθνική οικονομία και το κοινωνικό σύνολο. Οι νέες βραβεύσεις πηγάζουν από τις αξίες της εταιρείας, οι

29/06/2017 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύεται για τις digital πρακτικές της

Η εταιρεία απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Peak Performance Marketing Awards και αναδείχθηκε «e-Τailer of the Υear» στα  e-Bizz & Social Media Awards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά τις πρόσφατες βραβεύσεις για την εταιρική της  υπευθυνότητα, απέσπασε τέσσερα ακόμα βραβεία στα Peak Performance Marketing Awards και αναδείχθηκε «e-Tailer of the Year» στα  e-Bizz & Social Media Awards.

Τα Peak Performance Marketing Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Marketing Week με την υποστήριξη της Google και αποτελούν την πρώτη διοργάνωση αναγνώρισης καλών πρακτικών στο πεδίο του performance marketing στην Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με το digital performance marketing agency, i prospect  απέσπασε:

 • GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Mobile Campaign για το AB click2shop Mobile App
 • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Display Campaign για το AB click2shop
 • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Sales Campaign για το  AB click2shop
 • SILVER βραβείο στην κατηγορία  Best Performance in Retail / E-Commerce για το  AB click2shop Αpp
 • BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best Digital Multi-Channel Campaign για το AB click2shop
Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου e-Business & Social Media World, η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε ως «e-Tailer of the Year» από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης των e-Bizz & Social Media Awards, τα οποία επιβραβεύουν τις καλύτερες εταιρείες, brands και στελέχη, στους κλάδους του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, του Digital και της Διαφήμισης.

Ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατάφερε για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ακολουθεί με συνέπεια τη digital στρατηγική της, αξιοποιώντας καινοτόμες πρακτικές και σύγχρονα online εργαλεία.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ΑΒ Βασιλόπουλος οδηγεί τις εξελίξεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου στο εγχώριο λιανεμπόριο. Με άξονα τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει όλη την ΑΒητική οικογένεια, η εταιρεία αξιοποιεί έμπρακτα όλα τα κανάλια επικοινωνίας της με το κοινό, ώστε να προσφέρει κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το καλύτερο.


21/06/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Προτεραιότητά μας η εταιρική υπευθυνότητα


Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία
στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας και στα Energy Mastering Awards


Η ΑΒ Βασιλόπουλος με πίστη στις αρχές της και αποδεικνύοντας στην πράξη την υπεύθυνη στάση της σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, απέσπασε πρόσφατα τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, που υπογραμμίζουν το θετικό αντίκτυπο των ενεργειών της τόσο προς την κοινωνία, όσο και προς το περιβάλλον. 

Η εταιρία επιβραβεύτηκε για το αποτέλεσμα που φέρνει η γόνιμη συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια, λαμβάνοντας το Αριστείο της Ενότητας «Συνεργασία Επιχειρήσεων – Προμηθευτών», κατηγορία «Μεγάλη Επιχείρηση», για την ενέργεια «Χάρισε Δύναμη Pantene Pro V» στο πλαίσιο της 7ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος με ουσιαστική μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και απρόσκοπτη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, επιβραβεύτηκε για τις καινοτόμες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης που έχει αναπτύξει λαμβάνοντας τρία σημαντικά βραβεία στη διοργάνωση των Energy Mastering Awards 2017

 • GOLD βραβείο στην κατηγορία  Energy Conservation
 • SILVER βραβείο στην κατηγορία Lighting Retrofit
 • BRONZE βραβείο στην κατηγορία BEMS, Building Automations – Smart Building Systems (metering – lighting control – HVAC & R systems)
Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν το όραμα της ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα καλύτερο αύριο και αποτελούν ισχυρό κίνητρο, αλλά και βαθιά δέσμευση ότι θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας και να εφαρμόζει υπεύθυνη πολιτική στις διαδικασίες της.

19/06/2017 - Νέες καλοκαιρινές προσφορές και προνόμια από την ΑΒ Βασιλόπουλος!Η AB Βασιλόπουλος υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι με νέες προσφορές και αποκλειστικά προνόμια για όσους εμπιστεύονται τα ΑΒητικά καταστήματα για τις αγορές τους!

Έτσι, από την Τετάρτη 14 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές που αφορούν σε ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων και τους επιβραβεύουμε με:

•     20 πόντους ΑΒ plus για κάθε αγορά των 20 ευρώ
•     6ευρες επιταγές για κάθε 200 πόντους στην ΑΒ Plus


Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα μας ενέργεια μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr  και στα social media της εταιρείας μας (facebook και twitter).

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, δείχνουμε στην πράξη την εκτίμησή μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους και με συμφέρουσες προσφορές κάνουμε τα καθημερινά ψώνια διασκέδαση!

*Η ενέργεια της Τετάρτης, ισχύει έως και 26 Ιουλίου, για συνολική αξία αγορών ανά ημέρα, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.

15/06/2017 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίπλα στους πληγέντες από το σεισμό στη Λέσβο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στέλνει με έκτακτη αποστολή στη Λέσβο, είδη πρώτης ανάγκης (νερό, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές και κρουασάν) με στόχο την υποστήριξη των πληγέντων από το σεισμό.

Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η προσφορά έμπρακτης στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς. Γι’ αυτό είμαστε εδώ.

25/04/2017 Το «ΑΒηταρι της Αγάπης»: Η νέα πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στις αξίες της, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, με το «ΑΒηταρι της Αγάπης».
Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και διατρέχει κάθε στρατηγική μας επιλογή. Με άξονες την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την υπεύθυνη στάση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας, φροντίζουμε οι ενέργειές μας να έχουν διάρκεια, επιβεβαιώνοντας ότι η συνεισφορά συναντά την ανάγκη και η πράξη την ουσία.
Στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον, αποτυπώνουμε στη νέα πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΒηταρι της Αγάπης» όλη τη φιλοσοφία μας. Το δικό μας «ΑΒηταρι της Αγάπης» περιέχει όσα κάνουμε μέχρι σήμερα και χωράει ακόμα περισσότερα.

Εδώ και χρόνια υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα, με σκοπό την ενίσχυση των περιοχών που δραστηριοποιούμαστε. Εστιάζοντας στα προβλήματα σίτισης, προσφέρουμε καθημερινά τρόφιμα από τα καταστήματα μας σε τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και από τις αποθήκες μας στην «Τράπεζα Τροφίμων». Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει τα προϊόντα και τα κουπόνια καλού σκοπού –που πωλούνται σε όλα μας τα καταστήματα– τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων δίνονται για την ενίσχυση φορέων σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά. Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, διασφαλίζουμε ότι χιλιάδες μικροί μαθητές, σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα, έχουν κάθε μέρα και για όλο το χρόνο πρόσβαση σε ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Είμαστε περήφανοι, καθώς μόνο το 2016, από όλα τα προγράμματα της ΑΒ προσφέρθηκαν 907.966 γεύματα αξίας 2.449.976 ευρώ σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα.

Με σεβασμό στις μελλοντικές γενιές, εφαρμόζουμε σταθερά φιλικές πολιτικές προς το περιβάλλον και επενδύουμε στην ανακύκλωση, εντάσσοντας σύγχρονα κέντρα διαχείρισης συσκευασιών σε πολλά καταστήματα του δικτύου μας. Σήμερα σε 70 κέντρα στα ΑΒητικα καταστήματα, ανακυκλώνονται συσκευασίες έως και έξι υλικών. Το 2016, στα κέντρα μας ανακυκλώθηκαν περίπου 2,7 εκ. συσκευασίες. Γιατί η προσφορά βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας.

Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία γεμάτη αγάπη. Γιατί από την Αγάπη ξεκινούν όλα. Συνεχίζουμε δυναμικά, πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη, για κάθε νοικοκυριό, συνεργάτη και κάθε μέλος της ΑΒητικης οικογένειας.
Καθετί καλό ξεκινά εδώ που χτυπάει η καρδιά μας.

Γι` αυτό είμαστε εδώ.

01/06/2017 Για 7η συνεχή χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε το καλό πράξη μέσα από την ομαδική προσπάθεια

Είμαστε εδώ, για τους 7.000 Εθελοντές, που  ένωσαν τις δυνάμεις τους στην «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2017.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, την Κυριακή 28 Μαΐου, πραγματοποίησε για 7η συνεχή χρονιά, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Οι 7.000 εθελοντές από όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΑΒ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αψηφώντας τη βροχή πραγματοποίησαν περισσότερες από 160 ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας, για κάθε γειτονιά της Ελλάδας. 

Όλοι μαζί, πραγματοποιήσαμε από καρδιάς πράξεις αγάπης ενισχύοντας φορείς όπως: η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ», η Κιβωτός του Κόσμου,η Unesco,  το Χαμόγελο του Παιδιού, το Παιδικό Χωριό SOS Φιλύρου Θεσσαλονίκης, «Άγιος Σπυρίδων» Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ηρακλείου Κρήτης, την Τράπεζα Αγάπης Μητρόπολης Θήβας, το Ιδρυμα «Αγία Μαρίνα» Καβάλας, το Γηροκομείο Καστοριάς,το Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης, ο Ερυθρός Σταυρός Μυτιλήνης, η «Κιβωτός της Αγάπης» Πάτρας, ΟΚΑΝΑ Φλώρινας κ.α

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και στον εθελοντισμό. Διαθέτωντας χρόνο και μεράκι, από το 2011, επιδιώκουμε να κάνουμε τη διαφορά μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Επενδύοντας στον  «Εθελοντισμό» κάνουμε πράξη το  όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας και της κληρονομιάς μας.

78 χρόνια είμαστε εδώ με καθημερινό προορισμό να προσφέρουμε το καλύτερο για όλους. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» έχει γίνει πια θεσμός. Ένας θεσμός, που εδώ και εφτά χρόνια συνεισφέρει στις τοπικές κοινωνίες και θα συνεχίσει να το κάνει. Με τη δυναμική συμμετοχή των μελών της ΑΒητικής οικογένειας, των φίλων και των πελατών μας σπάσαμε φέτος το φράγμα των 37.000 εθελοντών και των 1.100 δράσεων συνολικά στα 7 χρόνια εθελοντισμού μας! Και την επόμενη χρονιά, θα συνεχίσουμε δυναμικά, με πίστη στον εθελοντισμό και ακόμα περισσότερες δράσεις σε όλη την Ελλάδα!

Ο Εθελοντισμός, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΑΒ Βασιλόπουλος, «Το ΑΒητάρι της Αγάπης». Εδώ, για εμάς κάθε γράμμα είναι μια μοναδική ιστορία προσφοράς.

Για αυτό είμαστε Εδώ!

29/05/2017 Ανανεωμένο responsive website από την ΑΒ ΒασιλόπουλοςΗ ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα αλλά και την εξέλιξη σε κάθε τομέα της λειτουργίας της, μεταφέρει την μοναδική ΑΒητική εμπειρία στο διαδίκτυο, μέσα από το ανανεωμένο responsive website της!

Το επικαιροποιημένο website της ΑΒ, προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής, ενώ ο λιτός σχεδιασμός του, κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι. Οι χρήστες θα μπορούν να πλοηγηθούν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Μερικές από τις νέες βελτιώσεις που έχει το site είναι η λειτουργία αγοράς υλικών μιας συνταγής, όπου ο χρήστης  μπορεί να προσθέσει τα υλικά της συνταγής που τον ενδιαφέρει απευθείας στο καλάθι και να διαχωρίσει τα συστατικά της, σε αυτά που μπορεί να έχει ήδη στην κουζίνα του και σε εκείνα που είναι απαραίτητο να αγοράσει. Επιπλέον, με τις προ συμπληρωμένες φόρμες για τους συνδεδεμένους χρήστες, η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη  ταχύτητα και ευκολία, καθώς τα στοιχεία συμπληρώνονται απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και χρόνια, επενδύει σταθερά στην βελτιστοποίηση των digital υπηρεσιών της, ώστε να απαντά με συνέπεια στις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Από το 2014, με το ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop, η ΑΒ προσφέρει στους πελάτες την ευελιξία να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά τις αγορές τους. Ο λογαριασμός στο AB Click2Shop δημιουργείται με απλά βήματα, ενώ όλες οι προσφορές βρίσκονται συγκεντρωμένες σε συγκεκριμένη ενότητα. Οι κάτοχοι ΑΒ Plus μπορούν να συλλέγουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν ακριβώς όπως στα καταστήματα, κερδίζοντας 6εύρες επιταγές έκπτωσης. Επίσης, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, με το πρωτοποριακό AB Click2Shop App, της ΑΒ, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα,  ο χρήστης απέκτησε τη δυνατότητα να κάνει τις αγορές του απ` όπου κι αν βρίσκεται με smart συσκευές, εξοικονομώντας χρόνο.

Σήμερα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της AB Click2Shop, εξυπηρετεί την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μελλοντικά η ΑΒ έχει στόχο να επεκτείνει την υπηρεσία, εξυπηρετώντας ολοένα και περισσότερους καταναλωτές σε όλη τη χώρα.

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους εκείνους που μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για τις καθημερινές του αγορές και αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες, βελτιώνουμε σταθερά τα digital κανάλια επικοινωνίας μας με τους καταναλωτές. Με πρωτοποριακούς τρόπους επιδιώκουμε να διαθέτουμε πάντα το καλύτερο για όλους!

Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του website και το λανσάρισμά του έγινε σε συνεργασία με την Lighthouse.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο responsive website της ΑΒ Βασιλόπουλος στη διεύθυνση:   www.ab.gr  

22/05/2017 Την Κυριακή 28 Μαϊου «ιδρώνουμε» για καλό σκοπό!

Για 7η συνεχή χρονιά η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διοργανώνει, για 7η συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Φέτος, μέλη της ΑΒητικής οικογένειας των ΑΒ Θεσσαλονίκης (Καταστήματα Αγ. Σοφίας, Αμπελοκήπων, Δελφών, Διοικητηρίου, Επταλόφου, Ευόσμου 1 &3, Κασσάνδρου, Λ. Στρατού, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Συνδίκας, Τούμπας 1 &2, Ωραιόκαστρου) με στόχο την ενίσχυση του Παιδικού χωριού στο Φίλυρο Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιήσουν έναν ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίρου με επίλεκτη ομάδα παλαίμαχων του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή λοιπόν, 28 Μαϊου και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις των γηπέδων F.C PLANET «ιδρώνουμε» για καλό σκοπό!

Αντί εισιτηρίου θα δίνεται είτε ένα συμβολικό ποσό, όσο ο καθένας επιθυμεί να διαθέσει, ή τρόφιμα για να μοιράσουμε όλοι μαζί παιδικά χαμόγελα! Επίσης, στα συγκεκριμένα καταστήματα ΑΒ της Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει ειδικό καρότσι συλλογής τροφίμων για τον ίδιο σκοπό, προκειμένου ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας να συνδράμουν σ’ αυτή την πράξη αγάπης.

Παράλληλα και τα υπόλοιπα ΑΒητικά καταστήματα της πόλης διοργανώνουν ενέργειες εθελοντισμού, προσκαλώντας τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν σε συλλογικές δράσεις της περιοχής τους. Οι ενέργειες αφορούν σε συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και καθαρισμούς δημόσιων χώρων. Αναλυτικές πληροροφορίες για κάθε δράση αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κάνουν οι πολίτες στο κατάστημα ΑΒ της γειτονιάς τους.
Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.
 
Ε = Εθελοντισμός… από εμάς για όλους!

18/05/2017 Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

Στις 28 Μαίου, για 7η συνεχή χρονιά η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 28 Μαΐου, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.
Κάθε ΑΒητικό κατάστημα βάζει το δικό του λιθαράκι στις σελίδες προσφοράς της οικογένειας της εταιρίας, προσκαλώντας όλους να συμβάλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια:
•    για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη
•    για το περιβάλλον
•    για την ενιίσχυση ιδρυμάτων και φορέων όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στο κάταστημα της περιοχής σας.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Από το 2011, επενδύουμε σταθερά στον «Εθελοντισμό» με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216 μελών της ΑΒητικής οικογένειας, όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών μας, επιδιώκουμε να πετύχουμε θετικές αλλαγές στις γειτονιές μας.

Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Για όλους μας στην ΑΒ είναι σημαντικό να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, για να μεγαλώνει το καλό και οι πράξεις μας να έχουν αντίκρισμα. Και αυτή τη χρονιά, συμμετέχουμε δυναμικά, με πίστη στον εθελοντισμό. 

Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

08/05/2017 H AB Βασιλόπουλος στην κορυφή της Ευρώπης!

Η εταιρία απέσπασε το βραβείο «The Business of the Year Award with Turnover of €150 million or higher»
στην κορυφαία διοργάνωση για την ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα European Business Awards by RSM


Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει τη δυναμική πορεία διακρίσεών της για το 2017, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στις  κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Η εταιρία απέσπασε το βραβείο «The Business of the Year Award with Turnover of €150 million or higher», στο πλαίσιο της 10ης διοργάνωσης των European Business Awards sponsored by RSM. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά αλλά και την υγιή και διαρκή της ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μία ακόμα φορά ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της, που βασίζονται τόσο στη δημιουργικότητα που υπογραμμίζει τις στρατηγικές της επιλογές, όσο και στην υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της λειτουργίας της. Με άξονα την καινοτομία και παρακαταθήκη το όραμα προσφοράς του ιδρυτή της, Γεράσιμου Βασιλόπουλου, η ΑΒ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία της και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 33.000 εταιρίες που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Σοφοκλής Γιαννακού, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή, αποτελεί για όλους μας ιδιαίτερη τιμή. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 78 χρόνια, διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης. Όμως, για όλους εμάς, τα καλά οικονομικά αποτελέσματα δεν έχουν καμία σημασία αν δεν αντανακλώνται στην κοινωνία. Γι` αυτό το λόγο, με συνέπεια υλοποιούμε προγράμματα για να στεκόμαστε στο πλάι των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, για να ενισχύσουμε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, για να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στους πελάτες μας. Αυτή η διάκριση, ενισχύει τη δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Πάνω απ` όλα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δικούς μας ανθρώπους, τους 14.216 εργαζομένους μας, για την αμέριστη υποστήριξη της κάθε μας προσπάθειας. Γιατί τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας αποτελούν τον πραγματικό πλούτο της ΑΒ Βασιλόπουλος».
Στην ΑΒ, όλες οι προσπάθειες ξεκινούν από την καρδιά της εταιρίας, τους ανθρώπους της. Αυτή η βράβευση πηγάζει από τις αρχές, το όραμα και τις αξίες της ΑΒ Βασιλόπουλος, που πραγματώνονται σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της, στηρίζοντας το ελληνικό επιχειρείν και εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και τους εργαζομένους της.
Τα European Business Awards αποτελούν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό για την επιχειρηματική κοινότητα της Ευρώπης και αναδεικνύουν εκείνες τις εταιρείες που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοπορούν στο πεδίο που δραστηριοποιούνται. Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό μπορείτε να δείτε εδώ.

29/03/2017 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Η εταιρεία  «γεμίζει» με χρώματα το φετινό Πάσχα και προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα»!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς σε συνανθρώπους μας, πραγματοποίησε για την εορταστική πασχαλινή περίοδο, μια ξεχωριστή ενέργεια με τη συμμετοχή των παιδιών του Συλλόγου «Φλόγα».
Οι μικροί μας φίλοι έβαλαν όλη τους τη φαντασία και ζωγράφισαν με θέμα «Μια ζωγραφιά για το Πάσχα». Μετά από κλήρωση, αναδείχθηκαν τρία έργα που διακοσμούν φέτος τα ΑΒητικά σοκολατένια αβγά. 0,20€ από την πώληση του κάθε πασχαλινού αβγού θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα».
Για να γίνουν ακόμα περισσότερα τα παιδικά χαμόγελα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μεταφέρει «τη χαρά να προσφέρεις το καλύτερο», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τη δράση «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά», αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς μας καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, τις δύο επόμενες Κυριακές (02/04 & 09/04) εξειδικευμένο προσωπικό, κηρομπογιές και λευκοί καμβάδες περιμένουν τα παιδιά για να βάλουν και αυτά τη δική τους πινελιά και να ζωγραφίσουν το δικό τους πασχαλινό αβγό, αντλώντας έμπνευση από τα παιδιά της «Φλόγας».
Κάθε παιδική ζωγραφιά θα αποτελέσει και μια σελίδα στο πιο πολύχρωμο άλμπουμ ζωγραφικής που θα προσφέρει στα μέσα Απριλίου η εταιρεία στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», μαζί με τα ΑΒητικά πασχαλινά αβγά κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Την ίδια μέρα οι μικροί νικητές θα πάρουν και τα δώρα τους.
Εμείς βάζουμε τα χρώματα, τα παιδιά βάζουν τη φαντασία – Ας προσφέρουμε χαρά στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα»!
 
Ωράριο λειτουργίας:
Κυριακή 02/04 (11:00 – 17:30)
Κυριακή 09/04 (11:00 – 17:30)

20/02/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεταβολές μελών στην εκτελεστική επιτροπή

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχώρησε στην εναλλαγή των μελών του Executive Committee της εταιρείας όσον αφορά στους επικεφαλής των Διευθύνσεων Αγορών, Λειτουργίας Καταστημάτων και Logistics. Οι μεταβολές ισχύουν από τις 10 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Κυρούσης ανέλαβε SVP Operations, o Δημήτρης Πρίντζιος SVP Buying και ο Πέτρος Τραχανάς SVP Logistics. Πρόκειται για τρία στελέχη με μακρά θητεία στην Εκτελεστική Επιτροπή που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη της ΑΒ Βασιλόπουλος μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του ρόλου της εταιρείας τόσο στο  εγχώριο λιανεμπόριο όσο και στην εθνική οικονομία.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο την αντιμετώπιση των  προκλήσεων  στην πορεία της  συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης που ακολουθεί, επενδύει στην πράξη στους ανθρώπους της, παρέχοντας ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και αξιοποιώντας ουσιαστικά τις ικανότητές τους.16/02/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Σημαντικές διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η εταιρία απέσπασε οχτώ βραβεία σε τρεις σημαντικές διοργανώσεις:  πέντε στα RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, ένα στα FRANCHISE awards  και δύο στα Transport & Logistics awards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας οχτώ νέα βραβεία στο δυναμικό της και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία διακρίσεών της.
Στη φετινή διοργάνωση των RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε στις κατηγορίες:

•    «Retail campaign» για την καμπάνια «Αληθινά χαμηλές τιμές»
•    «Csr retail strategy» για την καμπάνια «Human Trafficking»
•    «E – retailer» για το AB Click 2shop
•    «Retailer mobile app» για το AB Click2Shop app

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος  απέσπασε  την κορυφαία διάκριση του «Franchisor of the year».
Τα RETAILBUSINESS AWARDS, ο μεγάλος θεσμός που επιβραβεύει τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές, και να ενισχύουν την ελληνική οικονομία, τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης. Πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Ταυτόχρονα, στα FRANCHISE awards  2017 που διοργανώνει το περιοδικό Franchise Business και αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε BEST FRANCHISE LEADER.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε δύο ακόμα βραβεία, στη διοργάνωση Transport & Logistics awards, που υπογραμμίζουν την άρτια λειτουργία της στο επίπεδο των μεταφορών:
•    Exceptional, στην κατηγορία Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την εφαρμογή μοντέλου που μειώνει το κόστος διατήρησης και διαχείρισης αποθεμάτων σε επίπεδο καταστημάτων και  κέντρων διανομής.

•    Gold, στην κατηγορία Εμπορευματικές Μεταφορές & Freight Forwading-για τον στόλο των οχημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η AB Βασιλόπουλος, για μία ακόμα φορά, διακρίνεται τόσο για τη συνεπή στάση της απέναντι στην κοινωνία όσο και για την καινοτομία που διαπνέει τις στρατηγικές της επιλογές. Με πίστη στις αρχές της, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα συνεχίσει καθημερινά να ενισχύει, με όσα μέσα διαθέτει, εκείνες τις πρακτικές που προσφέρουν διέξοδο στην σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

16/01/2017 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις!

Οι μοναδικές προσφορές συνεχίζονται και τη νέα χρόνια, με την ολοκαίνουρια ενέργεια «Το καλάθι γεμίζει & Πόντους χαρίζει»
H ΑΒ μπαίνει δυναμικά στο 2017 με τη νέα ενέργεια  «Το καλάθι γεμίζει & Πόντους χαρίζει», δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές κάθε μέρα και να κερδίσουν ακόμα περισσότερους πόντους και επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.
Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 04/01 στα καταστήματα ΑΒ μπορείτε να βρείτε κάθε μέρα μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και κατηγοριών με έκπτωση έως και 50%.
Ειδικά για τους κατόχους ΑΒ Plus, κάθε Τετάρτη κερδίζετε 1 επιπλέον πόντο* για κάθε προϊόν που ψωνίζετε και κάθε εβδομάδα 100 τυχεροί κερδίζουν την αξία των εβδομαδιαίων συναλλαγών τους** με την ΑΒ Plus σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ αξίας 6€.

Παράλληλα, η ΑΒ συνεχίζει την επιτυχημένη ενέργεια για τα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό από 38 μεζούρες και πάνω κάθε μέρα σε εκπληκτική προσφορά***, με τη χρήση της ΑΒ Plus. Επιπλέον, μέχρι και το Σάββατο 21/1/2017, κάθε συναλλαγή 40€** με την ΑΒ Plus που περιλαμβάνει και ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων από 38 μεζούρες και πάνω, χαρίζει μια επιταγή έκπτωσης ΑΒ αξίας 6€.
Για όλες μας τις ενέργειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr  και από τα social media της ΑΒ Βασιλόπουλος (facebook και twitter).
Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, βρισκόμαστε με συνέπεια δίπλα στον καταναλωτή, δείχνοντας στην πράξη την εκτίμησή μας σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται καθημερινά για τις αγορές τους. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές σε όλα τα ΑΒητικά καταστήματα.

*Για τα ζυγιζόμενα προϊόντα αντιστοιχεί 1 πόντος ΑΒ Plus για έναν κωδικό είδους, άσχετα από την ποσότητα και το βάρος.
**Μετά την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.
***Η ενέργεια ισχύει για αγορές από 1 έως 4 τεμάχια το μήνα.

12/12/2016 - ΑΒ Βασιλόπουλος : δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά να προσφέρεις!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, μοιραζόμαστε μαζί σας τη «Χαρά να προσφέρεις» μέσα από μια νέα διαφημιστική καμπάνια.
Εδώ και 77 χρόνια, ακολουθώντας τα χνάρια του ιδρυτή μας, Γεράσιμου Βασιλόπουλου, κάνουμε πράξη το όραμά του, προσφέροντας από καρδιάς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα εστιάζουμε στην σίτιση και προσφέρουμε καθημερινά σε χιλιάδες συνανθρώπους θρεπτικά και υγιεινά γεύματα που μόνο το 2016 έφτασαν τα 847.842!
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, διατηρώντας την προσφορά στον πυρήνα της κουλτούρας μας και πολλαπλασιάζουμε τον αντίκτυπο των προσπαθειών μας με περισσότερες ενέργειες, με εμπλοκή περισσότερων φορέων και με ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων ανθρώπων.

Φέτος τις Γιορτές, για 5η χρονιά προσφέρουμε το εορταστικό γεύμα σε τετραμελείς οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που το έχουν ανάγκη! Ειδικά, φέτος διπλασιάσαμε τον αριθμό των ωφελουμένων οικογενειών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενισχύοντας 6.000 οικογένειες αντί για 3.000. Παράλληλα, σε 16 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΑΒ, θα πωλούνται τα «Δώρα Αγάπης». Συγκεκριμένα, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν σε συσκευασία δώρου βασικά είδη διατροφής και στη συνέχεια είτε να τα προσφέρουν σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι έχουν ανάγκη, είτε να τα αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων των συγκεκριμένων καταστημάτων.
Με κάθε αγορά «Δώρου Αγάπης» η ΑΒ θα προσφέρει  6€ στην Τράπεζα Τροφίμων.
Γιατί η χαρά της προσφοράς χτύπα στην καρδιά της ΑΒ!

1/12/2016 - Η ΑΒ Βασιλόπουλος με σύγχρονες και υπεύθυνες λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος

Εγκατάσταση πρωτοποριακού συστήματος ψύξης στο κατάστημα του Ρεθύμνου
Η ΑΒ Βασιλόπουλος οδηγεί για ακόμα μία φορά τις εξελίξεις στην εγχώρια αγορά τροφίμων, με την εγκατάσταση του πρωτοποριακού συστήματος ψύξης CO2OLtec της CARRIER, στο νέο ΑΒητικό κατάστημα του Ρεθύμνου. Με την αποκλειστική χρήση φυσικού ψυκτικού μέσου CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία αποδεικνύει στην πράξη για ακόμα μια φορά την προσπάθεια της για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την υπεύθυνη στάση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ, σε συνεργασία με την «Carrier Frigel Αποστόλου», γίνεται η πρώτη αλυσίδα στο εγχώριο λιανεμπόριο που μέσα από καινοτόμες λύσεις μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα και την περιβαλλοντική επιβάρυνση. Η εταιρεία κερδίζει ταυτόχρονα την πρωτιά στην Ευρώπη ως το νοτιότερο σημείο εγκατάστασης με αποκλειστική χρήση φυσικού ψυκτικού μέσου διοξείδιο του άνθρακα, στο ολοκαίνουριο ΑΒητικο κατάστημα Ρεθύμνου.

Η ενέργεια εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των μεθόδων που ακολουθεί η ΑΒ για την αποδοτική χρήση ενέργειας στο δίκτυο των 368 καταστημάτων της.Σήμερα, στα καταστήματα τροφίμων, τα συστήματα ψύξης βρίσκονται με διαφορά στην κορυφή της ενεργειακής κατανάλωσης. Πάνω από το 40% της συνολικής κατανάλωσης ρεύματος ενός καταστήματος και έως 60% του TEWI (Total Equivalent Warming Impact) αποδίδονται στην ψυκτική εγκατάσταση.Η ΑΒ Βασιλόπουλος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με άξονα την καινοτομία επενδύει στην αναβάθμιση των συστημάτων της. H επιδίωξη της εταιρείας για προστασία του περιβάλλοντος και υπεύθυνη λειτουργία υπογραμμίζεται από τις νέες λύσεις και τη χρήση σύγχρονων μεθόδων. Πιστή στη δέσμευσή της απέναντι σε όλους όσοι εδώ και 77 χρόνια της δείχνουν την εμπιστοσύνη τους, η ΑΒ εντάσσει τη βιωσιμότητα στην καθημερινή της λειτουργία.

24/11/2016 - ΑΒ Βασιλόπουλος: «True Leader» για έκτη συνεχή χρονιά! - Η AB ανάμεσα στους 12 Ομίλους που βραβεύτηκαν από την ICAP GROUP

Η εταιρεία, για έκτη συνεχή χρονιά, αναδείχθηκε “True Leader” επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ισχυρή της παρουσία στην ελληνική αγορά.Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, διακρίθηκε ανάμεσα σε 14.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν με βάση τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία τους για την προηγούμενη χρονιά, τον αριθμό προσωπικού και τις νέες θέσεις εργασίας που προσέφεραν από το 2014 έως το 2015, καθώς και το δείκτη διαβάθμισης της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Από το 2011, η ICAP επιβραβεύει εταιρείες και ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια, πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις. Ο κορυφαίος θεσμός “True Leaders”, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του ΣΕΒ. Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, η σημαντική αυτή διάκριση ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της και αποτελεί επιβεβαίωση της έμπρακτης συμβολής της στην ελληνική οικονομία. Με συνέπεια στις αρχές της, η ΑΒ έχει ως στόχο να παραμείνει αντάξια της εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού που τη στηρίζει, σχεδόν οχτώ δεκαετίες.


17/11/2016 - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟ 2016

Με τη δημιουργία νέων θέσεις εργασίας, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο μεγάλους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερους από 13.800 εργαζόμενους και αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς σε εθνικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο και παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που εξακολουθεί να επικρατεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, με επενδύσεις ύψους 54 εκατ. ευρώ τους πρώτους εννέα μήνες του 2016. Σημειώνεται ότι την περασμένη τριετία (2013-2015) το ποσό επενδύσεων ήταν 260 εκατ. ευρώ. Το 2016 η συμβολή της ΑΒ Βασιλόπουλος στην απασχόληση ενισχύθηκε με τη δημιουργία 871 νέων θέσεων εργασίας, ενώ στην τριετία 2013-2015 η εταιρία δημιούργησε 1.913 νέες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι συμβάλλει στη δημιουργία ευκαιριών μέσα στην κρίση. Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζομένους της ΑΒ, για την καθημερινή τους προσπάθεια που αποτελεί θεμέλιο και έμπνευση πίσω από κάθε μας ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στους πελάτες μας για τη διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. H σχέση μας, η σχέση που δημιούργησε ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος 78 χρόνια πριν και που παραμένει ζωντανή στην καθημερινότητά μας, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό».

Με τη δημιουργία νέων θέσεις εργασίας, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο μεγάλους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερους από 13.800 εργαζόμενους και αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς σε εθνικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο και παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που εξακολουθεί να επικρατεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, με επενδύσεις ύψους 54 εκατ. ευρώ τους πρώτους εννέα μήνες του 2016. Σημειώνεται ότι την περασμένη τριετία (2013-2015) το ποσό επενδύσεων ήταν 260 εκατ. ευρώ. Το 2016 η συμβολή της ΑΒ Βασιλόπουλος στην απασχόληση ενισχύθηκε με τη δημιουργία 871 νέων θέσεων εργασίας, ενώ στην τριετία 2013-2015 η εταιρία δημιούργησε 1.913 νέες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι συμβάλλει στη δημιουργία ευκαιριών μέσα στην κρίση. Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζομένους της ΑΒ, για την καθημερινή τους προσπάθεια που αποτελεί θεμέλιο και έμπνευση πίσω από κάθε μας ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στους πελάτες μας για τη διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. H σχέση μας, η σχέση που δημιούργησε ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος 78 χρόνια πριν και που παραμένει ζωντανή στην καθημερινότητά μας, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό».

10/19/2016 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πρώτο ΑΒητικο κατάστημα στο Ρέθυμνο!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της και εγκαινιάζει την Πέμπτη 20/10/2016 το ολοκαίνουριο κατάστημά της στο Ρέθυμνο. Το νέο ΑΒητικο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Οπλαρχηγού Παχλά 110. Με 1150 τ.μ. χώρο πώλησης και 60 θέσεις πάρκινγκ, η άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση της ΑΒ μεταφέρεται σε μία ακόμα πόλη της Κρήτης. Το νέο ΑΒ αποτελεί το δέκατο κατάστημα του Ομίλου μας στο νησί. Τα 45 μέλη της ΑΒητικης οικογένειας που εργάζονται στο ΑΒ Ρεθύμνου είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν με τις αγορές σας καθημερινά. Από τις 20/10 και για τρεις μέρες, προσφέρουμε τα άριστης ποιότητας προιόντα μας με 10% έκπτωση, σε όλους όσους επισκεφτούν το νέο μας κατάστημα. Όλες μας οι προσφορές και τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται σε ειδικό έντυπο για το διάστημα μεταξύ 20/10- 2/11. Στο ολοκαίνουριο ΑΒ που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού, θα βρείτε: τμήμα μαναβικής, φρέσκα ψάρια και κρέατα, τμήμα delicatessen τυριών και αλλαντικών, τμήμα τυποποιημένων τροφίμων, κάβα, όπως και είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης και μπάνιου.

Με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους, φτάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό μας που μετρά πλέον 366 καταστήματα. Γιατί είναι...χαρά μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!

4/10/2016 - ΑΒ Βασιλόπουλος: Το AB Click2shop Αpp πήρε το «Χρυσό»!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία βραβεύσεων! Η εταιρεία απέσπασε το Gold Βραβεί ο για την εφαρμογή AB Click2shop για έξυπνες online αγορές, στη διοργάνωση Mobile Excellence Awards 2016! Τo νέο βραβείο συμπληρώνει μια μεγάλη σειρά από διακρίσεις, αυτή τη φορά για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η ΑΒ. Τα επιχειρηματικά βραβεία Mobile Excellence Awards έχουν στόχο να αναδείξουν όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΒ ήταν υποψήφια στην κατηγορία Mobile Commerce for Super-Markets και διακρίθηκε για το λανσάρισμα του AB Click2shop Αpp. Με το AB Click2shop Αpp, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα, ο χρήστης με λίγα μόνο clicks, μπορεί να κάνει τις αγορές του γρήγορα και εύκολα, εξοικονομώντας χρόνο. Τα περισσότερα από 9.000 προϊόντα που διατίθενται στο Αpp, μπαίνουν στο «καλάθι», με μία απλή σάρωση του barcode. Όλες οι προσφορές βρίσκονται συγκεντρωμένες, σε συγκεκριμένη ενότητα και μέσα από τις επιλογές ταξινόμησης μπορεί να εντοπίσει κανείς εκείνες που τον συμφέρουν περισσότερο. Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας AB Plus μπορούν να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν πόντους, όπως ακριβώς και στα καταστήματά μας!

Στην τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2016, που έγινε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, o κ. Δημήτρης Κορωναίος λαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Αποδεικνύει ότι ο στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος, να προσφέρει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση μέσα από καινοτόμες πρακτικές, αναγνωρίζεται και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Για εμάς, άριστη εξυπηρέτηση σημαίνει μέσα σε όλα και σύγχρονες πρακτικές, ώστε να απαντάμε στις ανάγκες του σήμερα». Όλοι εμείς στην ΑΒ, προσπαθούμε να στεκόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια μας δείχνετε. Έτσι, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εξελίσσουμε και βελτιστοποιούμε τις πρακτικές μας, για να κάνουμε τις αγορές σας... ένα κλικ πιο εύκολες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να μπείτε στο: http://www.ab.gr/abclick2shopapp

3/10/2016 - Νέα ΑΒητικά καταστήματα που μετατρέπουν τις αγορές σε…εμπειρία

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, μεγαλώνει και ανανεώνει το δίκτυο κα ταστημάτων της! Το Σεπτέμβριο, εγκαινιάσαμε το ολοκαίνουριο ΑΒητικο κατάστημα στη Λάρισα, το ανακαινισμένο ΑΒ στον Περισσό, αλλά και το ριζικά ανανεωμένο ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης. Με μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις γιορτάσαμε τις νέες αφίξεις, που μετατρέπουν τις αγορές σε εμπειρία! Τα άριστης ποιότητας, φρέσκα προϊόντα ΑΒ τοποθετούνται στα ράφια των εντυπωσιακών χώρων πώλησης στα νέα καταστήματα: • ΑΒ Λάρισας, με 2.500 τ.μ., και 100 θέσεις parking, στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας και Μυκηνών • ΑΒ Περισσού, με 2.435 τ.μ. χώρo πώλησης και 140 θέσεις parking, στην Αβέρωφ 38 & Μακελαράκη και του • ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης, που αποτελεί τη φρέσκια πρόταση για τη συμπρωτεύουσα, με ανανεωμένο χώρο 3.300 τ.μ. και άνετο parking 300 θέσεων, στο 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου! Με ξεχωριστή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό που ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις, τα νέα ΑΒητικα καταστήματα μεταμορφώνουν την αγοραστική εμπειρία σε απόλαυση!

Με ξεχωριστή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό που ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις, τα νέα ΑΒητικα καταστήματα μεταμορφώνουν την αγοραστική εμπειρία σε απόλαυση! Τα περισσότερα από 360 μέλη της ΑBητικης οικογένειας που εργάζονται σε αυτά τα καταστήματα είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρέχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, σε όλους όσους καθημερινά μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους. Όλοι εμείς στην ΑΒ, με πίστη στη δέσμευσή μας να παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, φτάνουμε πιο κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό μας που μετρά πλέον 365 καταστήματα. Οι περίπου 14.000 δικοί μας άνθρωποι, οι εργαζόμενοί μας, βάζουν κάθε μέρα τα δυνατά τους, για να προσφέρουν στον καθέναν σας ξεχωριστά το καλύτερο. Η ΑΒητική εμπειρία στις αγορές είναι μια μοναδική εμπειρία, που αξίζει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας.


23/09/2016 - Νέο, μεγάλο κατάστημα ΑΒ στη Λάρισα!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το ολοκαίνουριο κατάστημά της, που βρίσκ εται στην Παλ. Εθν. Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και Μυκηνών, στον Άγιο Γεώργιο και σας προσκαλεί όλους για να το ανακαλύψετε! Επισκεφτείτε το και κάντε όλες σας τις αγορές μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 10% φθηνότερα, απολαύστε λαχταριστά κεράσματα και μοναδικά δώρα που θα βρείτε στα ταμεία μας και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες προσφορές στο ειδικό έντυπο 15νθήμερης διάρκειας! Το νέο κατάστημα ΑΒ στη Λάρισα είναι 2.500 τ.μ. και διαθέτει parking 100 θέσεων. Περιλαμβάνει τμήματα «Ψωμιού & Γλυκισμάτων» και «Περί απόλαυσης» με πλούσια ποικιλία ξηρών καρπών, καφέ και σοκολάτας. Η ιδιαίτερη διαμόρφωση των «Φρέσκων» τμημάτων καθώς και τα τμήματα της Κάβας και των Καλλυντικών, κάνουν τις καθημερινές αγορές μια ευχάριστη εμπειρία! Με αφοσίωση στο στόχο μας να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους όσους μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους κάθε μέρα, τα 79 άτομα του προσωπικού μας, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σας βοηθήσουν!

Όλοι εμείς στην ΑΒ, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, φτάνουμε κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυο των 363 καταστημάτων μας. Ελάτε λοιπόν, αυτή την ξεχωριστή για εμάς ημέρα και γνωρίστε πρώτοι, από κοντά, τα κατατόπια του ολοκαίνουριου καταστήματος ΑΒ στη Λάρισα! Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα μοναδικά τμήματα, τα εκλεκτά προϊόντα και τις φρέσκες τάσεις του νέου ΑΒ Λάρισας, επισκεφτείτε το website: http://www.ab.gr/larisa

22/09/2016 - ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης: Ανανεωμένο και πιο εκλεκτό από ποτέ!

Το ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης άλλαξε ριζικά και το γιορτάζουμε με απολαυστικές εκπλήξεις και μεγάλες προσφ ορές! Σας προσκαλούμε όλους στο κατάστημά μας στο 11ο χλμ Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου σε ένα απολαυστικό, γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο, εμπνευσμένο από τις νοστιμιές, τα αρώματα και τις μοναδικές γεύσεις της Θεσσαλονίκης! Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το ανανεωμένο ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: •    Πέμπτη 22/9: 11.00-14.00 •    Παρασκευή 23/9: 18.00-21.00 •    Σάββατο 24/9: 12.00-15.00 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λιχουδιές τις οποίες ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης θα ετοιμάζει στο κατάστημα με το δικό του μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Μαζί του θα βρίσκεται και η γνωστή δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του ανανεωμένου καταστήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το τριήμερο των εκδηλώσεων, 0,20 ευρώ από την πώληση επιλεγμένων τοπικών προϊόντων θα προσφέρονται από την ΑΒ στην «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας». Στα 3.300 τ.μ του ανακαινισμένου ΑΒ ΜΕGA περιλαμβάνονται τμήματα «Ψωμιού & Γλυκισμάτων» και «Περί απόλαυσης» με πλούσια ποικιλία ξηρών καρπών, καφέ και σοκολάτας. Η ξεχωριστή διαμόρφωση των «Φρέσκων» τμημάτων καθώς και τα τμήματα της Κάβας και των Καλλυντικών, μεταμορφώνουν τις καθημερινές αγορές σε διασκέδαση! Όλοι εμείς στην ΑΒ, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, φτάνουμε μέσα από το δίκτυo των 362 καταστημάτων μας, κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά σας. Προτεραιότητά μας είναι να αποδεικνυόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε τόσα χρόνια. Ελάτε λοιπόν, για να σας φιλέψουμε, αυτή την ξεχωριστή για εμάς ημέρα και να γνωρίσετε, από κοντά, τα νέα κατατόπια του μεγαλύτερου καταστήματος ΑΒ στη Θεσσαλονίκη!

25/08/2016 - 20 χρόνια ΑΒ Plus: Νέες φθινοπωρινές προσφορές και προνόμια!

Στην AB Βασιλόπουλος συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τα 20 χρόνια της κάρτας AB Plus και μπαίνουμε δυναμ ικά στο φθινόπωρο με νέες προσφορές και αποκλειστικά προνόμια! Έτσι, από την Παρασκευή 26/08, επιβραβεύουμε τους κατόχους της κάρτας AB Plus, προσφέροντάς: •    200€ σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ για 20 τυχερούς κάθε εβδομάδα •    20 πόντους ΑΒ Plus για κάθε 20€ αγορών, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη* •    μεγάλη ποικιλία προϊόντων με έκπτωση έως και 50% καθημερινά για όλους! Επιπλέον, αποκλειστικά στα ΑΒ συνεχίζετε να βρίσκετε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων από 38 μεζούρες και πάνω σε εκπληκτική προσφορά, κάθε μέρα με τη χρήση της ΑΒ Plus! Για τις νέες μας ενέργειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr και από τα social media της εταιρείας μας (facebook και twitter). Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον καταναλωτή, δείχνουμε στην πράξη την εκτίμησή μας σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Γιορτάζουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, εσάς! *Η ενέργεια της Τετάρτης & της Πέμπτης, ισχύει για συνολική αξία αγορών ανά ημέρα, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.

29/07/2016 - Το νέο responsive website της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY είναι «στον αέρα»!

Η ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY, εταιρεία που ανήκει τον όμιλο της ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο ενός συνολικ ού επανασχεδιασμού των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της, ανανέωσε και το website της το οποίο είναι πλέον «στον αέρα». Το ανανεωμένο website της ΕΝΑ είναι πλήρως «responsive» και κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι, διευκολύνοντας την ενημέρωση των πελατών της εταιρείας απ` όπου κι αν βρίσκονται. Οι επισκέπτες μπορούν πλέον, πιο εύκολα και πιο γρήγορα, να ενημερώνονται αναλυτικά από το κινητό, το tablet ή το laptop τους για τις νέες υπηρεσίες, τις προσφορές καθώς και τα προνόμια που παρέχει η ENA FOOD CASH & CARRY. Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η παροχή άριστων και σύγχρονων υπηρεσιών στους πελάτες είναι πάντα προτεραιότητα, μια προτεραιότητα για την οποία παλεύουμε κάθε μέρα. Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.enafood.gr/, αλλά και τις σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook:https://www.facebook.com/ENAFood/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ena-food-cash-&-carry

27/07/2016 - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ- ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζει για έβδομη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Α θηνών (ΟΠΑ) «Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας», με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά των εργαζομένων της να έρθουν πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο. Με πίστη στη δέσμευσή μας να φροντίζουμε τους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους, δίνουμε φέτος την ευκαιρία σε πέντε νεαρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία. Στο πλαίσιο του προγράμματος, μαθητές Λυκείου παρακολουθούν για δύο εβδομάδες διαλέξεις από καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων. Παράλληλα, τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά επιχειρηματικά παιχνίδια και στην ανάλυση επιχειρηματικών περιπτώσεων. Με τον τρόπο αυτό, μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά και να φτιάχνουν επιχειρηματικά πλάνα.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα