ΠροσφορέςΠόντοι ΑΒ PlusΚουπόνια & Παιχνίδια AB Plus
Πόντοι ΑΒ Plus

Κουπόνια & Παιχνίδια AB Plus

Ανακάλυψε κουπόνια για τις βασικές σου αγορές και κέρδισε επιπλέον πόντους AB Plus για να πάρεις πιο γρήγορα την επόμενη 6ευρη επιταγή έκπτωσης!

Με ένα κλικ τα ενεργοποιείς εύκολα και γρήγορα στην κάρτα σου και κερδίζεις με τις αγορές σου!
Βρες τα:

  • Στα κιόσκια AB touchpoint των καταστημάτων μας. Ενεργοποίησε τα κουπόνια που επιθυμείς και εκτύπωσε ενημερωτική λίστα με τις προϋποθέσεις των προσφορών. Κέρδισε τους πόντους αυτόματα κάνοντας τις αγορές σου στα καταστήματα ή στο AB Eshop με την AB Plus σου σύμφωνα με τις προϋποθέσεις! Μπορείς να κάνεις δήλωση συμμετοχής στην ενότητα κουπόνια στο κιόσκι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η κάρτα σου AB Plus και το κινητό σου τηλέφωνο.

           ή εναλλακτικά

  • Στο ΑΒ Facebook messenger στην ενότητα Κουπόνια ΑΒ Plus από το μενού. Μπες στο σύνδεσμο, ενεργοποίησε τα κουπόνια που επιθυμείς απευθείας από την οθόνη του κινητού σου και εξαργύρωσέ τα κάνοντας τις αγορές σου στα καταστήματα ή στο AB Eshop με την AB Plus σου σύμφωνα με τις προϋποθέσεις!

Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία φορά, σε μία συναλλαγή ανά κάρτα και μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.
Ενδέχεται στις προσφορές κουπονιών να μη συμμετέχουν κάποια προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά σε καταστήματα συνεργατών ΑΒ (AB Shop & Go & AB Food Market)

Ενεργοποίησέ τα τώρα στο FB Messenger της ΑΒ!

 

Επιπλέον επισκέψου την ενότητα παιχνίδια στα κιόσκια AB touchpoint ή την επιλογή Παιχνίδια AB Plus στο AB Facebook messenger, παίξε το διαθέσιμο παιχνίδι και κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους AB Plus. Οι πόντοι θα πιστωθούν στην AB Plus σου αυτόματα με τις αγορές σου και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Βρίσκω τα κιόσκια σε όλα τα καταστήματα ΑΒ & ΑΒ city και σε επιλεγμένα AB Shop & Go & AB Food Market.


To όφελος από το παιχνίδι ισχύει για μία φορά, σε μία συναλλαγή ανά κάρτα και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού.