Κιμάς, σταθερή αξία
Εδώ κι αν μπορούμε να βάλουμε πραγματικά ό,τι θέλουμε. Μέσα στον κιμά τρίβουμε μελιτζάνες, κολοκυθάκια, καρότα, μέχρι και πιπεριές. Δίνουν στα μπιφτέκια μας πιο ωραία γεύση, τα κάνουν πιο ζουμερά και παράλληλα πιο θρεπτικά. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα φτιάξουμε ακόμα και χωρίς κιμά. Κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, μπιφτέκια λαχανικών... Οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες. Αν θέλουμε, τα τυλίγουμε σε μικρές αραβικές πιτούλες, προσθέτοντας λίγη σάλτσα, και φτιάχνουμε σουβλάκια τυλιχτά.