Ας μαγειρέψουμε
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε μπόλικο αλατισμένο νερό. 2. Ρίχνουμε στο μούλτι την καρυδόψιχα, το σκόρδο, τον βασιλικό, το ξύσμα λεμονιού και το μανούρι, τα χτυπάμε καλά για να ψιλοκοπούν, προσθέτουμε σταδιακά ελαιόλαδο και ξαναχτυπάμε, μέχρι να διαμορφωθεί το πέστο σαν ρευστός χυλός.3. Δοκιμάζουμε και αλατίζουμε για να πετύχουμε την γεύση που θέλουμε. 4. Μόλις βράζουν τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε πίσω στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές από το πέστο. 5. Τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως!