• Παράδοση κατ’ οίκον 07:00 έως 20:30
  • Παραλαβή από κατάστημα
  • Έως 11.000 προϊόντα
  • Αποκλειστικές online προσφορές
  • Ψώνια σε 1’
  • Λίστες  

ΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Αγάπη: από εδώ ξεκινούν όλα!

Στο δικό μας ΑΒηταρι, η κάθε λέξη αποκτά νέα αξία. Εδώ η αγάπη μοιράζεται απλόχερα, ολοκληρώνει τον κύκλο της προσφοράς, σκορπίζει μαγεία, χαμόγελα και ευτυχία.

Καθετί καλό ξεκινάει εδώ που χτυπάει η καρδιά μας.

Γι'αυτό είμαστε εδώ
.

To ΑΒητάρι της Αγάπης στην πράξη

Ο = Οικογένεια

Χιλιάδες οικογένειες απολαμβάνουν τo πιο γιορτινό τραπέζι!

Από το 2012, στην ΑΒ γιορτάζουμε μαζί με χιλιάδες τετραμελείς οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα στρώνοντας τους το εορταστικό τραπέζι!
Έτσι, κάθε χρόνο προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα  τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό τραπέζι οικογενειών που έχουν ανάγκη και φροντίζουμε να περάσουν μαζί όμορφες γιορτές!

Σ = Συνάνθρωποι

Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!

Στην ΑΒ υλοποιούμε οργανωμένα προγράμματα και δράσεις σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρουμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, για να αγγίξουμε τις ζωές ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας, δημιουργούμε συνεργασίες με Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και τοπικούς φορείς.

Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις δωρεές που κάνουμε ως εταιρεία σε ιατρικό και σχολικό εξοπλισμό, δημιουργήσαμε αποκλειστικά προϊόντα και κουπόνια καλού σκοπού, τα καθαρά έσοδα των οποίων προσφέρονται σε φορείς όλης της χώρας για την υποστήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά!

Τ = Τρόφιμα

Καθημερινά παρέχουμε τρόφιμα από τα καταστήματα και τις αποθήκες μας σε τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων. Περισσότερα από 590.000 γεύματα αξίας €1.780.429 δόθηκαν το 2016.
Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δωρίζουμε - από το 2014 -  καθημερινά ένα θρεπτικό γεύμα σε χιλιάδες μικρούς μαθητές σε όλη τη χώρα.  Συνολικά - μόνο τη χρονιά που μας πέρασε  - δόθηκαν 186.721 σχολικά γεύματα αξίας €271.000.
Μόνο το 2016, συνολικά μέσω των παραπάνω βασικών προγραμμάτων, αλλά και όσων επιμέρους υλοποιεί η ΑΒ προσφέρθηκαν 905.299 γεύματα αξίας €2.426.738 σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα.
Στην προσπάθειά μας, μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς! Αφήστε τρόφιμα στα ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα ΑΒ! Τα τρόφιμα δίνονται προς ενίσχυση του προγράμματος  «Όλοι μαζί μπορούμε» που υλοποίει ο τηλεοπτικός σταθμός  ΣΚΑΙ, αλλά και για τη στήριξη τοπικών φορέων  με τους οποίους συνεργαζόμαστε.
Έτσι κάνουμε μαζί την κάθε μέρα πολλών συνανθρώπων μας καλύτερη και την Εταιρική Υπευθυνότητα… πράξη!

Π = Περιβάλλον

Φροντίζουμε το περιβάλλον, στηρίζουμε την Ανακύκλωση

Για όλους εμάς στην ΑΒ η Εταιρική Υπευθυνότητα σημαίνει τόσο σεβασμό προς το συνάνθρωπο όσο και ως προς τα προϊόντα και το περιβάλλον.

Η ΑΒ αποτελεί τη  μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει το Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών. Σήμερα, 70 κέντρα ανακύκλωσης είναι τοποθετημένα σε ισάριθμα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Σε 40 από αυτά - στα Ολοκληρωμένα Κέντρα– μπορείτε να ανακυκλώσετε έως και 6υλικά (πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες, χάρτινες συσκευασίες, μεταλλικούς περιέκτες και πλαστικά δοχεία), ενώ 30 μικρότερα κέντρα μπορούν να ανακυκλώσουν πλαστικά και μεταλλικά κουτιά. Για κάθε υλικό που ανακυκλώνεται εισπράττετε χρηματικό αντίτιμο, το οποίο μπορείτε είτε να το δωρίσετε στην ΜΚΟ το «Χαμόγελο του Παιδιού» είτε να το αφαιρέσετε από τις αγορές σας στα καταστήματα ΑΒ. Μόνο το 2016 στα κέντρα ανακύκλωσης της ΑΒ ανακυκλώθηκαν 2,7 εκ συσκευασίες.

Δείτε επίσης

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα