• Παράδοση κατ’ οίκον 07:00 έως 20:30
  • Παραλαβή από κατάστημα
  • Έως 11.000 προϊόντα
  • Αποκλειστικές online προσφορές
  • Ψώνια σε 1’
  • Λίστες  

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει το Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών.

Aνακύκλωση Συσκευασιών

Στα Ολοκληρωμένα κέντρα ανακύκλωσης μπορείτε να ανακυκλώσετε έως και 7 υλικά (πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες, πλαστικές σακούλες, μεταλλικούς περιέκτες και πλαστικά δοχεία), ενώ στα μικρότερα κέντρα ανακύκλωσης μπορείτε να ανακυκλώσετε πλαστικά και μεταλλικά κουτιά.

Η ΑΒ σε συνεργασία με την εταιρία ΤΕΧΑΝ κάνοντας χρήση ειδικών διατάξεων του νόμου και έχοντας την πιστοποίηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ, εφάρμοσε Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών από το Νοέμβριο του 2003. Είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει Ατομικό Σύστημα αφού όλοι οι υπόλοιποι «διαχειριστές συσκευασιών» (παραγωγοί, εισαγωγείς, λιανέμποροι) σύμφωνα με τον Νόμο 2939/2001 συμμετέχουν σε Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης των Συσκευασιών τους χωρίς να προσφέρουν άμεση δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευασιών στους πελάτες τους.

Η αποδοχή που είχε από τον κόσμο με τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα ώθησαν την ΑΒ να προχωρήσει την εφαρμογή του συστήματος σε πολλά καταστήματά της, με την πλήρη επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη της ΤΕΧΑΝ. Με την πρωτοποριακή και αποτελεσματική τεχνολογία που εφαρμόζει η εταιρία ΤΕΧΑΝ στα καταστήματά μας, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να προσθέτουν και οι ίδιοι ένα μικρό λιθαράκι στον τομέα της ανακύκλωσης, αφού η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση που χρήζει της ευαισθητοποίησης όλων μας! Παράλληλα όμως, παρέχονται από το σύστημα και επιπλέον κίνητρα, όπως η εκπτωτική του "επιβράβευση" (μέσω αγορών από τα καταστήματα ΑΒ), καθώς και η επιλογή αυτόματης δωρεάς του χρηματικού αντιτίμου υπέρ του Συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». (Τα παραπάνω ισχύουν μόνο ύστερα από την ανακύκλωση γυαλιού-αλουμινίου-pet πλαστικού.) Κερδίζετε 3 λεπτά για κάθε 1 επιστρεφόμενη μεταλλική, πλαστική ή γυάλινη συσκευασία.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα