Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ

«Κάνοντας το σωστό, καθημερινά»

Η δέσμευσή μας στην τήρηση κανόνων δεοντολογίας

Στην Ahold Delhaize, οι κοινές μας Αξίες στηρίζουν μια κουλτούρα δεοντολογίας και αποτελούν τα θεμέλια της δέσμευσής μας να λειτουργούμε με γνώμονα το σωστό, κάθε μέρα. Ο Κώδικας στηρίζει αυτήν τη δέσμευση θεσπίζοντας τέσσερις ηθικές αρχές που εφαρμόζονται στην καθημερινή μας εργασία.

Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον
Οι άνθρωποι είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα παρέχουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο όλοι οι Συνεργάτες και οι πελάτες έχουν το σεβασμό και την εκτίμησή μας.

Ενεργούμε δεοντολογικά σε όλες  μας τις σχέσεις
Ενεργούμε δεοντολογικά σε κάθε μας σχέση και αποφεύγουμε τα αντικρουόμενα συμφέροντα.

Έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε

Έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε όταν παρατηρούμε παραπτώματα ή αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ή όταν υπάρχουν απορίες σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή του Κώδικα, των νόμων και των κανονισμών ή των εσωτερικών πολιτικών και προτύπων.

Τηρούμε το νόμο
Συμμορφωνόμαστε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε και δεν ανεχόμαστε παραβάσεις του νόμου.

Ο Κώδικας δεν αναφέρει όλες τις περιστάσεις στις οποίες ενδέχεται να βρεθούμε, ούτε υποκαθιστά την ανάγκη να ενεργούμε με βάση την κοινή λογική και την επαγγελματική μας κρίση. Εάν δεν είστε βέβαιος για την καλύτερη επιλογή, αναρωτηθείτε εάν η εκάστοτε επιχειρηματική απόφαση είναι ηθική και νόμιμη και εάν σέβεται τις αξίες της Εταιρείας. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε μην κάνετε αυτήν την επιλογή. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε βέβαιος, επικοινωνήστε με κάποιον από τους Εκπροσώπους Δεοντολογίας μέσω του ethics@aholddelhaize.com.

Μπορείτε να κάνετε την αναφορά σας, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα:

 Η δωρεάν γραμμή αναφοράς για θέματα δεοντολογίας είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας:

Alfa Beta
00800-12-6576
www.alfabeta.ethicspoint.com

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα