PT1H30M6 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h6e/ha3/9071797174302.jpg?buildNumber=1/2 αρνί ή κατσίκι, περίπου 5 κιλά, κομμένο κάθετα (ώστε να πάρουμε τη μία πλευρά και το ένα μπούτι σε ένα ενιαίο κομμάτι) 100 ml ελαιόλαδο1 κ.σ πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ ρίγανη ξερή, τριμμένη1 κ.σ θυμάρι ξερό, τριμμένο2 κ.σ μουστάρδα απαλή Ντιζόν50 ml ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι2 λεμόνια (χυμός)4 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες1 πατάτες μικρές φούρνου, χαραγμένες μέχρι τη μέση με μαχαιράκι σε λεπτές φέτες σαν ακορντεόν, φροντίζοντας να μείνουν ολόκληρες από τη μία πλευρά