Ας μαγειρέψουμε
Αλέθετε ελαφρώς (μη γίνουν σκόνη) τις τραγανές μπουκιές QUAKER στο multi. Λιώνετε το βούτυρο και ανακατεύετε με το QUAKER. Απλώνετε το μείγμα στη φόρμα. Τοποθετείτε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τη ζελατίνη και ανακατεύετε. Προσθέτετε σε ένα μπολ το ανθότυρο, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε καλά με αναδευτήρα. Συνεχίζετε ενώ προσθέτετε την κρέμα με τη ζελατίνη, με προσοχή να μην κόψει. Στρώνετε την κρέμα στη φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες.